What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

PROBLEME CU PLANTUTA?

sznake

jarhead
Pai nu le am cu marcile de fert, vezi si tu.. sa fie in genul N-P-K 10-3-3, etc..

Vad ca stai pe undeva pe la curte? Vezi poate ai chiar pe-acolo pamant cu balega compostata (pamant de pe langa grajduri, etc..).

Pana una alta ai putea sa o transplantezi intr-un pamant gras iar intre timp poate poti sa-ti iei un fert organic ceva, de pe net.

Oricum, la cat de mic e ghiveciul comparativ cu dimensiunea si "stufozitatea" plantei, sunt sigur ca radacinile sunt inghesuite si urla dupa un transplant... s-ar putea ca transplantul sa iti rezolve problema deficientei de azot pentru inca 3-4 saptamani.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
picture.php

acum am gasit un wallpaper pe placul meu

sznake

jarhead
nu stau la casa... pai acum o sapt am facut un trasnplant.. sa fac iar unu ?
Pai degeaba ai facut transplant daca ai pus-o in ghiveciul ala mic.

Pune-o intr-un ghiveci mai mare. Si sper ca tu prin transplant nu intelegi inlaturarea pamantului vechi de la radacina si punerea de nou pamant in acelasi ghiveci...

Daca i-ai umblat la radacini e posibil ca asta sa fie problema...

pai incerc si eu faza cu fiecare transplant sa fie o noua explozie de crestere, pai cand fac transplantu am grija mare de ea ... nu ma ating de radacini si am grija sa nu se rupa niciuna ... :D chiar.. sa bag capu sa vad cum se simnte ca am pus-o ieri in ceva ghiveci mai mare

L.e. : planta e bine... niste frunze s-au uscat de tot da ea pare sa fie oke!!! mai astept o sapt si apoi incerc sa iau niste clone din ea, si apoi o duc afara ca deja ma enerveaza

stiti ce e ciudat? toate frunzele care is uscat is alea iesite din dulpina care nu au facut noduri, adica alea seci.

incepator

New member
salut am si eu o plantuta ...habar nu am ce strain e probabil ceva mix...semintele le`a adus din spania. Am germinat`o prin noiembrie a crescut mai lent din cauza lumini reduse dar acuma e bine cred are cam juma de metru si e tufa. Problema ar fi ca deja e in preflower. Ma gandeam sa o scot afara acuma de paste:) si eram curios cam in cat timp ar fi buna de cules daca deja e in preflower. (e prima tentativa) deci sunt nou in domeniu .Incerc oricum sa ma documentez de pe diferite site`uri.

dalin

Member
8 saptamani...sau cand sunt tricomii ok....citeste ....si o sa gasesti in legatura cu asta cauta la growbox 120x200 scrie acolo in threadul ala
daca o scoti de acuma o sa iti stagneze...de inflorit iti infloreste mai incolo so o sa se faca ditamai tufa

pai am inteles ca acuma in perioada asta ar putea intra in flower, nu stiu sa iti dau multe detalii ca nu stiu, dar daca nu termina floweru acuma in primavara.. la toamna o sa ai probabil o giganta de vreo 4m ... deci alege bine locu

E

evilkid

salut am si eu o plantuta ...habar nu am ce strain e probabil ceva mix...semintele le`a adus din spania. Am germinat`o prin noiembrie a crescut mai lent din cauza lumini reduse dar acuma e bine cred are cam juma de metru si e tufa. Problema ar fi ca deja e in preflower. Ma gandeam sa o scot afara acuma de paste:) si eram curios cam in cat timp ar fi buna de cules daca deja e in preflower. (e prima tentativa) deci sunt nou in domeniu .Incerc oricum sa ma documentez de pe diferite site`uri.

daca vrei sa o cresti outdoor, recolta o ai la toamna. acum afara sunt cam 13 ore de lumina si e posibil sa se initieze flower-ul dar mai tarziu o sa intre iar in vegetare si nu o sa ai probleme

incepator

New member
hmmm ia sa vedem poate la lamureste cineva ..pre-flower = firicelele albe care se formeaza la varfuri ? Intrebare: Se mai poate face toping ?

E

evilkid

preflowers-urile apar la noduri ... un exemplu clar....

70391d1028682501-hempseeds-sexing-preflowers-m_and_f.gif

topping poti face doar in veg

incepator

New member
mda clar e in preflower ca are o gramada de firicele dealea
si mai am o dilema ...daca o scot acum si se initiaza flowerul ...cum poate sa intre iar in vegetatie? cu flower`urile deja formate ce o sa se intample? Imi cer scuze daca sunt prea isistent sau stresez pe cineva cu atatea intrebari dar mor de curiozitate:)

E

evilkid

planta intra in veg in momentul in care primeste mai mult de 12 ore de lumina ...pistilii care au iesit se vor usca si florile se vor inchide

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
sa o intorci din flower? reteta e simpla: treci la nutrienti de veg si ii dai lumina nonstop :D

incepator

New member
Bun deci sa presupunem ca o scot afara si intra iar in vegetatie...o sa fie gata undeva prin spembrie....deci o sa aiba cam 11 luni. Cam batrana...nu o sa o afecteze?

incepator

New member
hmmmm...ma mira faptul ca am reusit sa o tin in viata pe timpul iernii....pt ca nu a stat deloc sub becuri.
Dor lumina naturala...a stat pe pervaz tot timpul:)
Toata lumea imi zicea o sa moara ca nu are destula lumina ca tre neaprat nush ce becuri ...
Dar a crescut destul de mare.
As pune poze dar habar nu am cum