solutia ar fi sa folosesti toate ventilatoarele pe extractie. daca ai si la intake si la exhaust si nu au puteri identice.. cred ca faci mai mult rau decat bine.
am aer conditionat in camera ..pun si folie in geamuri sa mai respinga caldura.nu e bine asa? ce sa inteleg prin intake pasiv?gauri in partea de jos?pai daca ai mai face rost de putina suprafata de intake pasiv, e posibil sa mai scada, daca zici ca sta "supt".
nu e rau 28, dar vine vara.. atunci ce mai faci?
pace voua celor intelepti! gantz la intrebarea "cat de aproape sa fie hps ul de planta ?"mi s a rasp acum 2 zile k e acelasi principiu k la neoane doar k treb sa pun mana sub bec si dak nu ma deranjeaza pe mine n o sa deranjeze nici planta..putin cam evaziv avand in vedere k e primul meu grow.eu le am pus si eu cum am crezut si rezultatele au fost alea pe care le stii. cand m ati sfatuit sa le urc mai sus asta am si facut n am stat o sapt pana sa le ridic. sa zicem k am stabilizat probl asta dar ce fac cu cele 7 de afara ?le tin la vegetat 2 luni si ceva pana infloresc celelalte?conditiile in care stau nu sunt din cele mai bune,am improvizat ceva dar nu au deloc ventilatie.
eu nu sunt de acord cu ce zici tu si crede ma k ma uit la ele zilnic de ma dor okii. mi se par destul de stufoase mie. oricum in temperatura mare n au stat decat 24 de ore deci n aveau cum sa se lungeasca de la caldura. Pana la hps temp a oscilat intre 22 si 26. azi s a stabilit in jur de 28. so!?Plantele par f ok, doar cred ca exista un inceput de lungire datorita temperaturii ridicate
Mi-am luat si eu astazi asa ceva: http://www.happypets.ro/jbl-bio-co2-complet-100-p-2081.html?zenid=faa7b5d00ea5e5391fb689bab64a20f1 cum se procedeaza mai bine? se introduce furtunul cu difuzorul de bule in box? se opreste ventilatia? ... cat se lasa? cat de benefic e co2 in floare?Am pus acum ceva timp problema co2. vroiam sa mi iau o butelie mai micuta dar am renuntat datorita costului ridicat. totusi n am abandonat ideea si cautand am descoperit faza cu drojdia si cu zaharul puse intr o sticla de coca cola de 2 litri impreuna cu apa. i am pus in capac un robinet mic ptr acvarii care se poate gasi la orice pet shop.se lasa vreo 12 ore si dupa aia se serveste fiecare planta in parte(cel putin asa am facut eu) vroiam sa va impartasesc si voua metoda asta kiar dak multi dintre voi o stiti. La mine a dat roade. dupa ce le am dat mai mult co2 practic au avut explozie de crestere.