partea proasta e ca seamana izbitor de bine cu o canepa crescuta indoor la lumina putina.
partea proasta e ca seamana izbitor de bine cu o canepa crescuta indoor la lumina putina.
am observat ca a iesit acel saculet da nu stiu ce este ?? ma poate ajuta cineva?
stiam ca e fata
si mai am o problema...observ ca se usuca pistili aia de ies ? stie cineva ce o avea ?
Deja imi inchipui tot scenariul ...
Seminte cumparate de la un dealer/prieten , dealer/prieten cules seminte de pe camp , poftim coaie eu am crescut asta , uite ia si fumeaza aici sa vezi cum e , tu crezand ca semintele sunt din iarba aia le-ai luat , el ti-a dat seminte de haldan tu crezand ca e ceva ok ai crescut , cand o sa te duci la el o sa iti zica ca n-a fost lumina suficienta , pamant bun , fertilizatori sau cine stie ce scuze penibile.
yohji - ori e caldura mare, ori e suprafata de absorbtie a luminii prea mare si planta incearca sa o reduca(asa am citit undeva p forum)
marian - cate zile de flower are planta?
la o luna de flower, este mult prea subdezvoltata. de unde ai luat seeds? e posibil sa fie rudi sau haldan....
Schimba fereastra cu un HPS de 400.ce sa ii fac sa o ajut cumva sa se dezvolte ?
Schimba fereastra cu un HPS de 400.
Astepti 3 luni sa creasca si fumezi odata...e foarte tare frate