What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

PROBLEME CU PLANTUTA?

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Lectia de udat:

Pui mana pe ghiveci si ridici. Daca e usor are nevoie de apa. Daca e greu are deja destula apa.

The End

PS. Este imposibil chiar si pentru crescatorii foarte experimentati sa stie exact genetica plantei dintr-o poza. E ca si cum ai face o poza intr-o multime de oameni in China, vii in Romania, pui poza pe net si ceri numele persoanei.

Paff

Member
Salut!
Dati-va cu parerea si la mine...
1. Jack Herer x Burmese&F.I. x Skunk#2 si 2. Durban Poison x Burmese&F.I. x Skunk#2 din clone, saptamana 6 flower, fert Flora Nova Bloom, le ud odata la doua zile... Ce sa fie?:watchplant:

Attachments

• DSC01450m_resize.jpg
    DSC01450m_resize.jpg
    52.9 KB · Views: 23
  • DSC01476m_resize.jpg
    DSC01476m_resize.jpg
    28.7 KB · Views: 24
  • DSC01465m_resize.jpg
    DSC01465m_resize.jpg
    51 KB · Views: 26
si daca planta e out cum ridici " ghiveciu" vii cu excavatoru sa cantaresti pamantu inainte si dupa udatare ? :))

scz dar nu m-am putut aptine :))

E

evilkid

@ paff- pare a fi o dereglare de ph. incearca sa vezi ph-ul solului si apei cu care uzi

@ maria- la out nu poti sa faci overwatering doar atunci cand e inundatie

MJgrow

Active member
@ Mariaceamik :

Las ca ai sa vezi ca o sa te confrunti si tu cu fel de fel de probleme mai delicate si atunci ai sa te dai cu capul de pereti ca nu iti mai raspunde lumea.

La outdoor nu se folosesc ghivece de obicei, unii daca folosesc sunt doar pentru mobilitate sau au considerat ca e mai bine decat sa inunde iar terenul in octombrie cu venirea ploilor.

@ Mariaceamik :

Las ca ai sa vezi ca o sa te confrunti si tu cu fel de fel de probleme mai delicate si atunci ai sa te dai cu capul de pereti ca nu iti mai raspunde lumea.

La outdoor nu se folosesc ghivece de obicei, unii daca folosesc sunt doar pentru mobilitate sau au considerat ca e mai bine decat sa inunde iar terenul in octombrie cu venirea ploilor.

daca vin cu escavatoru , te dai tu cu capu de pereti in locu meu ?

zeeland

Member
poti sa incerci cu ceai concentrat de urzici. daca nu merge, fctie de stadiul in care este planta, poti sa ii dai si ceva insecticid mai light.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
2 bureti, zeama de lamaie, cureti frunzele. un burete deasupra, unul dedesubt.

sau le scoti afara cateva zile... ai sanse sa scapi de insecte.

E

evilkid

am si eu o problema.... am gasit un 'chirias' in tulpina unei clone....

picture.php

care-i treaba cu astia?

vasile

Well-known member
Veteran
thats a big fat ugly mother fucker ... :D

Care a fost prima reactia cand l-ai vazut evil ?

MJgrow

Active member
da am si eu un drac dinasta intr-o ramurica.

I-am bagat niste solutie de pureci concentrata pe gaura poate ramane dracului acolo teapan.

turu_ca

Member
am gasitniste gandaci verzi pe planta(outdoor)

cam cat o buburuza si avea coarne parca....plm erau verzi multi si parca sugeau din planta....aveau coarne pe cap un fel de plm....poze nam reusit sa fac....

Latest posts

Latest posts