ma duc acuma oricum la farmacia veterinara si cumpar ceva pentru furnici si pentru spiders...
dap, anti acarieni am luat, i-am zis la florarita ca am niste insecte ca niste purici , rosii pe flori acasa si imi imi lasa gauri in frunze.. si ea mi-a dat ceva pliculet cu 5 ron.. sa vedem cum isi face efectupaianjenii te scapa de o gramada de insecte care pot sa iti distruga cultura. de ce sa elimini un prieten al plantelor tale??
ptr ramificat planta, as propune o combinatie intre supercrop si toping. cauta pe forum si gasesti info. un sigur comentariu in plus as vrea sa fac:
eu as face un supercrop undeva la jumatatea plantei. probl este ca planta fiind destul de inalta, s-ar putea sa nu se mai poata indrepta. din cauza asta, ai putea doar sa sfarami maduva plantei, fara sa o mai indoi iar daca are tendinta sa se lase, atunci ai putea, temporar, sa o legi de un par or smth.
ma rog.....daca ti se pare prea invaziva procedura atunci fa-i doar un toping simplu.
cat se poate de corect! practic, catelul ti-a facut un toping fortat si acum ai o clona iar plantei ii vor creste doua varfuri in loc de unul. In total trei varfuri pt sezonul de out 2010Am facut corect aceasta operatiune ?