What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

PROBLEME CU PLANTUTA?

sunt vreo 3 copacei care sunt langa plantele mele si sunt infestati de aceste creaturi.. au tulpina plina plina.. e neagra.. de taiat nu pot sa ii tai..

nush dak se intelege cva..

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
si pe unu din copacei am vazut o buburuza ca manca dinastia.. dar nush unde pot gasi buburuze de vanzare..

de taiat copacei nu pot..
cum altfel pot scapa de ei? sau macar dauneaza plantei?

plus ca am gasit si o chestie mazgoasa pe 2 plante.. era ca o spuma asa.. si in spuma aia era cva libidinos bej.. + niste paianjeni

ce pot face????????

ganjamind

Member
Shit...ai purici de copac manu...:|
Dute la orice fitofarmacie si cupara un acaricid ceva...
Buburuzele intradevar se hranesc cu nenorocitii astia...iar furnicile ii cresc pentu "nectarul" pe care il produc sugand seva plantei...
Momentan ii poti zdrobi intre degete...

Am cumparat perfect plant Protecite totala- Insecticid, Fungicid, Acaricid

Ingredienti activi:
0.012% Delthamethrine
0.012% Myclobutanil

protejeaza plantele ornamentale,florile,legumele de boli cum ar fi mana,pata neagra,odiums. Distruge toate tipurile de purici de plante,paduchele de frunze, musca alba,thrips,omizi, paianjenu rosu.
Tratamentul trebuie repetat regulat la un interval de 8 zile. Nu expuneti plantele tratate la soare!.

de furnici cum scap?

Cum plm sa nu le expun la soare?:| sunt outdoor.. in pamant..

e toxic?

acum o sa am o planta "Stropita" ?

e bun ptru cannabis? sau le arde?

DmX

Member
cred ca se refera sa nu le tratezi ziua ci seara:))) nush daca ma inshel dar si stropitul ziua usuca planta (stropitul frunzelor)

DmX

Member
pai si eu ce zisei:)) eu am sub frunze niste chestii mici negre nush ce sunt da le curatai:)) manual fara solutii

a mers solutia!
azi m-am uitat si nici pe plantele mele numai erau daia.. si nici pe pomisori.. ma rog pe pomisori doar foarte putini..

baaaa, nu am aparat foto dar va explic ce probleme are fetita :(
deci, frunzele de la baza sunt galbene , alea de pe la mijloc is asa rosiatice si se usuca. astea noi is parca normale... la inceput am crezut ca e lipsa de N si i-am dat fert. dar se pare ca mai rau am facut, acu 2 sau 3 zile i-am facut flush , cred ca ii mai fac o data acuma.
ce sa ii fac ?:|

D

deutza

http://img443.imageshack.us/i/052410105146.jpg/
http://img84.imageshack.us/i/052410105125.jpg/

Planta din poze a fost tinuta outdoor dar s-a inecat ( groapa nu era umpluta si s-a facut balta). Ieri m-am dus sa vad ce fac plantele mele si una dintre ele bolnava (cea din poze). Am smuls planta din pamanat si am dus-o acasa si momentan o tin intr-un borcan cu apa sa mai prinda niste radacini.
Momentan o tin intr-un acvariu sa se pastreze umiditatea sa nu moara de tot

Ce imi recomandati sa o pun in pamant ?
Mai are vreo sansa sa mai traiasca?

Ceva sfaturi?

zeeland

Member
puteai sa drenezi groapa cu un sant, sa o transplantezi cu mare grija si cu o bucata de pamant impreuna cu radacinile.....ai facut poate cel mai putin inspirat lucru posibil.

S

Shtote

Ma ingrijoreaza gaurelele astea .
Ce credeti ca ar putea fi?

Attachments

• DSC04716.jpg
    DSC04716.jpg
    65.5 KB · Views: 25
S

Shtote

Da, in adevar planta este intr-un pot de 4 litri ingropat [drenaj bun] .Planuiesc sa o transplantez intr-o saptamana direct in scoarta terestra:canabis:

E

evilkid

daca ai ghiveciul ingropat, sa te astepti sa iti iasa radacinile prin gaurile de drenaj si sa se fixeze in sol :)