What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

PROBLEME CU PLANTUTA?

ganjamind

Member
Pai da spui ca acestea sunt cele mai mari...si ca pe toate le-ai udat la fel de putin atunci este normal ca acestea sa cedeze primele...fiind mai mari consuma mai multa apa,mai repede.
O sa isi revina odata ce se vor rehidrata.
Succes cu ele in continuare si sper ca aceasta sa fie ultima amintire neplacuta legata de ele!

yohji

Member
le am udat vineri dimineata.. am mai patit o faza acum ceva timp cand mi am dat seama ca le dadeam prea putina apa.de atunci le dau cam 2.5 litri la fiecare planta sau cam pana cand vad ca iese apa prin gaurile de pe fund. ce sa fac sa si revina ?sau mai bine zis le mai salvez?

ganjamind

Member
presupun k le-ai udat acum.
Daca este de la lipsa de apa isi vor reveni in cam 3 ore.
2.5 L per planta este foarte mult...la modul ca nu ar fi trebuit sa conuma atata apa intr-un timp atat de scurt...de aceea imi este teama sa nu fie de la altceva...
Singurul lucru pe care il poti face este sa le uzi cu apa normala (fara nutrienti) si sa astepti..insa sigur ai facut asta deja...
Daca le-ai udat si cu nutrienti iti recomand un flush...sa nu le scapi de ceva si sa le faci rau cu altceva...
Bafta cu ele !

yohji

Member
asa cum zicea si evilkid mi era teama de amandoua cauzele..nu m am gandit doar la una. nu vreau sa le ud ptr ca pamantul pare destul de umed si daca e de la overwatering atunci le distrug de tot. eu le dau 2.5 l ptr ca tot aici am primit sfat ca trebuie udate cu 30% din capacitatea pot ului. ce facccccccccc? ~x(

S

sharpeq287

poate cineva nu e de acord cu growul tau si cat ai fost plecat ti-a bagat sare sau otet in ele:))bate-i pe toti din casa pana recunoaste vreunu:D

ganjamind

Member
daca ai gauri de drenaj bune nu ar avea de ce sa fie de la overwatering...
eu le ud pana se umple tava de jos si nici pe aceea nu o scurg si nu am avut astfel de probleme...
Ce temp este in box? daca este foarte cald peste (29 C) este posibil sa fie un strain ce nu este obisnuit cu astfel de temp...

C

cannabis god

eu le dau 2.5 l ptr ca tot aici am primit sfat ca trebuie udate cu 30% din capacitatea pot ului. ~x(
poti sa fi mai exact(link)?sau stie cineva despre ce-i vorba si vrea sa detalieze?merci!

yohji

Member
nu mai gasesc post ul.stiu si cine mi a zis dar nu are rost sa mai zic acum. probabil in urma curateniei care s a facut pe toate thread urile a disparut. important e sa dati cu parerea ce e?mie mi se pare overwatering,ptr ca pamantul mai e umed inca. le dau mult 2.5 pe planta pana la urma?

yohji

Member
daca ai gauri de drenaj bune nu ar avea de ce sa fie de la overwatering...
eu le ud pana se umple tava de jos si nici pe aceea nu o scurg si nu am avut astfel de probleme...
Ce temp este in box? daca este foarte cald peste (29 C) este posibil sa fie un strain ce nu este obisnuit cu astfel de temp...
nu mai sunt frate asa temperaturi mari ,de ex azi erau 24..si pana la urma de ce nu mi s a intamplat pana acum ? e de la apa sigur. i am pus 1 l de apa doar la una din plantele cu probleme si o sa mai trec maine pe acolo sa vad daca si a revenit. pe mine ma intereseaza daca isi mai revin din povestea asta oricare ar fi cauza .

E

evilkid

frate...de udat poti sa pui si 50L apa/planta... atat timp cat ai gauri de drenaj la ghivece, nu ar trebuii sa ai probleme

e cel mai bine sa le uzi RAR si BINE... foloseste metoda jedy ... cand e pamantul uscat, ridica ghiveciul si vezi cat e de greu. uda bine plantele cu suficienta apa si ridica iar ghiveciul sa vezi cat e de greu... asa sti cata apa este in pamant

uda-le doar atunci cand nu mai au apa

yohji

Member
si au revenit :jump: :dance013:
era de la apa..mai exact lipsa ..nici acum acum nu inteleg cum s a intamplat ptr ca aveam deja un program dupa care le udam si totul parea ok pana acum. nici nu stiu cata apa sa le dau acum daca 2.5 litri nu le au fost de ajuns ..ce dracu sunt monstri?

MJgrow

Active member
au mai crescut probabil de la ultimul calcul al tau cu udatul...
:)

ii trebuie mai multa apa cu cat creste :)

E

evilkid

cand uzi...pune cat mai multa apa, si las-o sa se scurga prin gaurile de drenaj...

yohji

Member
pai domnilor asa am facut ...am pus pana a curs prin cur si cu toate astea doar 4 din ele au patit o asa urat ..pe celelalte nici acum nu le am udat de vineri ..maine o sa le ud. de ce nu au patit o si alea?

MJgrow

Active member
sau poate le-ai udat u dupamiaza sau cand era prea cald, si s-au pleostit.

daca e asa cum am spus eu ai mare noroc ca si-au revenit :)

Cred ca e bine sa le pui apa inainte sa se aprinda lumina si sa inceapa sa se incalzeasca boxul "daca folosesti asa ceva"

G

greenstep

sall...am o fata,are vreo 2 luni pana acum...intrebarea e in legatura cu frunzele ei,adica au iesit toate normal la inceput crescator(degetele frunzei :)) )pana au ajuns la nr normal si au format frunza normala dar nu era inca matura si ea inca creste dar nu inteleg dc a luato descrescator k nr "degetelor" acum a ajuns la un "deget" s unele mici pe langa care formeaza frunza.....s mor daca am mai vz pana acum asa ceva....e ceva normal sa o ia descrescator si ajunga la un singur deget spre varf?tin sa mentionez ca mam cam jucat cu nutrientii in vegetatie :( si e tinuta decat la lumina soarelui intrun ghiveci....pace