What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

primea mea experienta indoor

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Chances are. Da-i niste calmag foliar pana nu o ia razna, si dupa aia tine-o echiibrat.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cred ca ii tarziu pt defoliere (maxim sapt 2 de flower). Si oricum planta ta deja e stresata cu deficientele. Nu cred ca ii mai trebuie un stres in plus.

K

katadyn

Ventilația probabil am avut o prea mare k temperatura e ok..Am dat o mai mica..Sper sa nu fie dauna totala..adică sper sa și revină

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ventilatie prea tare nu exista. Exista in schimb umiditate prea mica. Si cred ca asta ar putea fi la tine.

K

katadyn

Nu exista umiditate prea mica. ..Din contra..mereu fac ajustări sa o fac sa o aduc la un nivel cât mai optim. .adică sa o mai scad.am umidificator. .Deci. umiditatea eu o dirijez

gganjaabwoy

Active member
acei floci s-au uscat din cauza ventilatiei scauze la nivelul varfurilor(daca ai fii masurat umiditatea de la nivelul varfurilor era cu mult mai mica decat iti arata statia meteo...deci cum a zis si ex...umiditate scazuta)...ia uitate la flocii de mai jos...aia sunt uscati?...nu...deci intrun fel de a spune is prea aproape becurile de varful plantei pentru conditiile care ii le oferi.pune un cooler sa bata intre varfuri si leduri si se rezolva...asa am patit si eu si s-a remediat dupa ce am pus coolerul...bine...cooler ce il conectezi la 220v...deci ii mai mult vent. 180mc/h....daca statia meteo arata bine inseamna ca nu ai o ventilatie uniforma in grow.

K

katadyn

Băieții am citit pe un site specializat ca Ph optim pentru perioada de înflorire în jur de 6.2- 6.7..Este adevărat ?

K

katadyn

Încerc sa o scot la capăt

Attachments

• tmp_19265-20170329_165014469492663.jpg
    tmp_19265-20170329_165014469492663.jpg
    31.5 KB · Views: 25