ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
Cred ca ii tarziu pt defoliere (maxim sapt 2 de flower). Si oricum planta ta deja e stresata cu deficientele. Nu cred ca ii mai trebuie un stres in plus.
Nu exista umiditate prea mica. ..Din contra..mereu fac ajustări sa o fac sa o aduc la un nivel cât mai optim. .adică sa o mai scad.am umidificator. .Deci. umiditatea eu o dirijez
acei floci s-au uscat din cauza ventilatiei scauze la nivelul varfurilor(daca ai fii masurat umiditatea de la nivelul varfurilor era cu mult mai mica decat iti arata statia meteo...deci cum a zis si ex...umiditate scazuta)...ia uitate la flocii de mai jos...aia sunt uscati?...nu...deci intrun fel de a spune is prea aproape becurile de varful plantei pentru conditiile care ii le oferi.pune un cooler sa bata intre varfuri si leduri si se rezolva...asa am patit si eu si s-a remediat dupa ce am pus coolerul...bine...cooler ce il conectezi la 220v...deci ii mai mult vent. 180mc/h....daca statia meteo arata bine inseamna ca nu ai o ventilatie uniforma in grow.