What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

primea mea experienta indoor

K

katadyn

Plm..ph e setat la 6.5..overfert?Posibil. .deși nu iam dat mai mult decât trebuie..

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Omu, ia solutie de calibrare pH 7 (au astia cu acvarii) si verifica-ti (si eventual regleaza) pHmetrul. Ca sa fii sigur, nu ca ar fi asta problema.

Da-i doar apa sa bea eventual, o bucata relativ scurta de vreme.

K

katadyn

Omu, ia solutie de calibrare pH 7 (au astia cu acvarii) si verifica-ti (si eventual regleaza) pHmetrul. Ca sa fii sigur, nu ca ar fi asta problema.

Da-i doar apa sa bea eventual, o bucata relativ scurta de vreme.

Am luat man soluție de calibrare ..E reglat dal in moloz..

K

katadyn

Odată ce am udat o ieri mai pot sa I fac flush azi.?.Nu vreau sa I fac și overwater

Attachments

• 20170409_122457.jpg
    20170409_122457.jpg
    66.7 KB · Views: 22
K

katadyn

Iam dat cum îi dădeam de obicei. .înainte dc nu ia fost prea mult. .?
Acum nu mai conteaza

K

katadyn

Vam întrebat. Pot sa I fac flush dacă am udat o ieri?risc sa I fac overwather?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar nu ii trebuie flush. Da-i numa apa la ph 6.5-7.
Oricum, eu cred ca au fost semne ca nu ii merge bine de mai mult timp. Asa ca fii mai atent pe viitor.

K

katadyn

Dar nu ii trebuie flush. Da-i numa apa la ph 6.5-7.
Oricum, eu cred ca au fost semne ca nu ii merge bine de mai mult timp. Asa ca fii mai atent pe viitor.
Chiar dacă am udat o ieri? Nu o va afectați mult decât e?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Man, flushul este o solutie de urgenta. Iti poate da peste cap toata treaba incat sa ai de corectat dupa saptamani intregi. Acum tu faci cum stii, dar mai bine ai deschide ochii inainte sa uzi cu nutrienti, ca sigur ieri se vedea ca ai overfert, si nu mai avea nevoie de nutrienti, decat sa sari repede cu flush-ul. Pana la urma faci cum stii, da macar sa inveti ceva din ce ai facut.

K

katadyn

O lăsăm așa sa vedem dacă își da duhul..Ăsta am sa o duc pana la capăt așa cum am duso și pana acu..Mai mult de atât nu am ce sa I fac..Eu zic k am făcut tot ce am.putut sa I fie bine..văd k nu vrea..

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ntz. Eu de exemplu sunt departe de a fi foarte priceput in crescut plante. Totusi, nu pot spune ca am intampinat probleme la primul grow. Pur si simplu mi s-a intiparit in minte principiul de baza: iarba creste singura.

Ce e drept, asta imi mai lipseau, problemele. Primul grow a fost de 70 de plante :D

Asta nu inseamna ca nu am avut probleme la al doilea. Tripsi, si alti baz baz, contaminare pe linie domestica, deci... oricand se poate.

K

katadyn

Ziua 37 flower ..
Creca în 2 luni e gata..Pana atunci stau și imi pun pofta în
cui..începe sezonul la bere:laughing::laughing:

Attachments

• 20170411_185108.jpg
    20170411_185108.jpg
    57 KB · Views: 27
  • 20170411_185038.jpg
    20170411_185038.jpg
    50.7 KB · Views: 34