X
xweed420
this is romania
"....un minicântar electronic folosit la cântărirea dozelor de stupefiante."
Omul lucra finut, dadea 'stupefiantele' la gram. In viziunea unora trebuia probabil sa le vanda la legatura, ca leusteanul din piata. Omul insa a preferat sa le vanda dozate precum leusteanul Cosmin
Eu as propune schimbarea titlului acestui thread, din 'Presa' in 'Aberatiile presei'. Voua nu vi s-a acrit de asa zisii 'jurnalisti' care ar face orice pentru o stire 'fierbinte' ? Sunt genul de oameni care daca azi afla de un caz de arestare pentru consum/trafic/cultivare/etc de marijuana scriu imediat un articol bomba, prin care arata cu degetul pe cel incriminat, pentru ca a doua zi sa culeaga vreo veste despre demersurile legalizarii pe plan global si sa arunce in ziar un articol prin care condamna 'ingustimea' celor care sunt in masura sa faca ceva in privinta asta.
O lipsa totala de coloana vertebrala. Si de cohones in acelasi timp.
Din cunostinta de cauza, Esco? Ia zii, te mai arde Elanul ala? Nu de alta dar de esti in cautare de maciuca proaspata am eu una de... REN! Pe cand voi fi terminat cu tine ai sa prezinti stirile din caruciorul cu rotile
Pacienţii nu vor avea permisiunea de a cultiva ei înşişi marijuana, dar vor putea cumpăra stupefiantul din farmacii. Aceştia vor avea nevoie de reţetă pentru a achiziţiona marijuana din farmacii, însă tratamentul nu va fi acoperit de asigurarea medicală.
Grozav
Hai bine, macar e un pas cat de cat mai inainte. Macar daca cineva cultiva tot pe ascuns poate risca mai putin.
Cehia a dezincriminat posesia tuturor drogurilor inca din 2009, intre anumite limite fireste... In ce priveste iarba ai voie sa cultivi pana la 5 plante daca imi amintesc bine...
Pacienţii nu vor avea permisiunea de a cultiva ei înşişi marijuana, dar vor putea cumpăra stupefiantul din farmacii. Aceştia vor avea nevoie de reţetă pentru a achiziţiona marijuana din farmacii, însă tratamentul nu va fi acoperit de asigurarea medicală.