What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Acum 30 de minute am vazut si auzit de la Stirile PROTV ca "turistii care vor veni de-acum inainte in Olanda ca sa fumeze marijuana nu vor mai avea aceasta posibilitate" in urma interzicerii acestui obicei in statul olandez.

Deci, esentialmente, simt de parca ne luptam cu morile de vant. Pentru mine singurul lucru care ne-ar elibera de la jugul statal ar fi, cel putin in privinta marijuanei, cresterea ei. Legal ori ilegal, daca-ti pui gatul pe esapod pentru un ideal de libertate, traiesti. Dar daca traiesti cu stapan, oare nu esti mort deja ? Anyway, inceputul asta de an nu-i a bun pt mine..sper ca pentru voi e mai bun! Pace :grouphug:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
olanda.. dar din cate stiu in cazul capitalei s-a amanat cel putin inca 1 an. sau o fi vreo schimbare mai noua, eu stiu ca au anuntat acum cateva luni ca nu se vor lua aceste masuri in amsterdam.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Asa stiam si eu, dar s-a anuntat azi la stiri infoul de mai sus.

Si eu intelesesem ca s-a anulat/amanat intrarea in vigoare a WeedPass-ului pentru Amsterdam, insa te poti astepta la orice in zilele astea.

Merita sapat pe acet subiect ...

Drackon

Active member
Iti dai seama ca nu olandezii sunt problema, ci conducatorii nostri care probabil fac presiuni asupra Olandei la fiecare intalnire UE pentru interzicerea marijuanei turistilor, sincer, o situatie destul de nasoala, astea se joaca cu noi dea parintii grijulii si copii retardati care nu stiu ce e bine pentru ei, si cica am iesit din Comunism, HAH! :joint:

pagabboy

Active member
voi chiar ma uimiti credeti tot ce spun astia "LA NOI LA STIRI" bagati ochiul pe stirile orasului amsterdam ... primaria nu vrea sa scoata cofee shopurile in ilegalitatea dearece stie ca va pierde multi bani la buget. Treaba cu weed pass-ul stiu ca a fost lasata la latitudinea conducerilor locale.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu inteleg ca la tv s-a spus "Olanda" si nimic despre Amsterdam, si atunci e corect, ca au instituit weedpass in toate zonele de granita + restul zonelor unde s-a mai dorit asta de catre conducerea locala. In multe locuri au fost introduse weedpassurile inca de anul trecut. si s-a inventat o noua meserie pentru betivii si junkistii locali. stau la usa coffeshopului asteptand turisti, apoi isi iau cut din iarba si din bani pentru propriile vicii.

Mult mai sigur si dragut pentru turisti sa interactioneze cu un homeless sub influenta la coltul strazii decat cu un budtender intr-o atmosfera linistita, nu credeti?? Asa ma gandeam si eu!

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Cu alte cuvinte, sa nu subestimati niciodata prostia autoritatilor... :jerkit:

Evil6

Member
Au schimbat guvernul in Olanda. Nu mai e valabila weed pass-ul, o scot. A fost in vigoare anul asta in anumite orase din olande, in special cele din sud. Dar din cate am vazut/citit acum este scos de tot weed pass-ul.

Stirile e in urma. Ca de obicei.

eska

Member
Actriţă de telenovele, omorâtă de frate.
Tony McCluskie, de 36 de ani, şi-a omorât sora, pe 1 martie anul trecut, după ce consumase canabis. (realitatea tv)

VS.

The actress, who worked part-time as a barmaid, enjoyed success as Kerry Skinner in the BBC soap in 2000, at the age of 17. In contrast, her brother drifted between manual jobs, most recently as a window cleaner on high-rise buildings.

McCluskie spent most of the time in his room, smoking up to 15 cannabis joints and drinking up to ten pints of lager, fortified with shots of tequila, every day.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/art...stEnders-actress-dumped-body-parts-canal.html

NO COMMENT

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ce mai conteaza niste litri de bere si cateva sute de ml de tequila? week is evil. PUNCT

trimite-ti la printat! :joint:

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Nici daca era absinth in loc la tequila tot nu rasarea stirea de sub minciuna. Rusinica RRV, ce profesionalism e acesta ? Esti genial mai Eska :)

eska

Member
Un caz foarte trist si totodata un mare semnal de alarma! Multi dintre voi stiti, dar o mai zic si eu pentru restul care or sa mai treaca pe aici : NU COMBINATI IARBA CU ALCOOL!
Nu se stie in ce cade

pagabboy

Active member
Un caz foarte trist si totodata un mare semnal de alarma! Multi dintre voi stiti, dar o mai zic si eu pentru restul care or sa mai treaca pe aici : NU COMBINATI IARBA CU ALCOOL!
Nu se stie in ce cade

Cred ca era mai adecvat "Nu Consumati Alcool!" sau consumati cu simt de raspundere :D

Latest posts

Latest posts