What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

sznake

jarhead
Amuzant..

http://sassystreak.com/2011/10/07/man-petting-k-9-gets-busted/

Man busted for drugs after petting K-9, If you have marijuana in your pocket, it’s not a good idea to pet a patrolling police dog.

The Binghamton Press & Sun Bulletin reports that 48-year-old Kelly Simpson was busted Wednesday after he stopped to pet K-9 Tarah, who was on foot patrol with her handler in Endicott.

Police say Tarah smelled marijuana and alerted the officer.

Simpson was charged with unlawful possession of marijuana, a violation, and released on an appearance ticket.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran

Era de asteptat lucrul asta, dar cu toate ca poate parea extrem de periculos, parerea mea este ca de fapt este un lucru cat se poate de util pentru echilibrul vietii pe pamant.

Celor care nu au vazut filmul How Many People Can Live On Planet Earth le recomand sa isi rapeasca o ora din timpul lor si apoi sa mediteze un pic la acest subiect.

Timp de mii de ani (daca nu chiar zeci de mii) natura a tinut populatia (umana) sub control prin intermediul calamiatilor naturale si mai ales al bolilor cu raspandire rapida.

Stiinta insa a dus la eradicarea acestor boli si impreuna cu progresul tehnologic a cauzat o crestere demografica globala fara precedent.

Iata ca tot stiinta (ingineria genetica) deschide fara sa vrea cutia Pandorei, eliberand altfel de demoni. Pe langa faptul ca animalele hranite cu cereale modificate genetic dezvolta tumori (ce le sunt fatale in cele din urma), acestora le este afectat si sistemul reproducator iar incet incet natalitatea va scadea pe scara globala.

Suna morbid, insa eu nu vad decat un lucru bun in toata chestia asta. Asa cum spunea si astronautu' - "Un pas mic pentru om, un pas mare pentru omenire". Un pas mare in ceea ce priveste "spalarea pacatelor" pe care omenirea le-a adunat de-a lungul timpului fata de planeta pe care i-a fost dat sa traiasca si sa prospere.

Cum s-ar spune, tot raul spre bine.

P.S. Evident ca nu mi-ar placea sa consum astfel de alimente, sau produse derivate din animale hranite cu cereale modificate genetic, dar poate asa ne mai bagam si noi mintile in cap.

eska

Member
Nu ti-ar placea sa consumi, dar fii sigur ca se gasesc si pe la noi, mai ales prin fast fooduri. Cu totii am mancat...

In ultima perioada am tot auzit stiri despre gigantul Monsanto si alimentele modificate genetic. E destul de naspa treaba. Nu pot sa sper decat ca domnii de sus se vor trezi, vorba ta, macar o ora si sa mediteze un pic la acest subiect. Sau macar sa ne dea posibilitatea sa alegem ce vrem sa bagam in noi.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
mai trist va fi cand nu se va mai gasi nici o cereala si nici o sursa de apa fara un nivel ridicat de substante nocive.. si suntem aproape..

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Are grija natura de toate, iar noi nu suntem mai presus de ea oricat ne-am umfla in pene ca am ajuns sa le stim pe toate.

Mai bine am pleca umili capul si ne-am trai timpul cat ne mai e dat sa mai vietuim pe planeta asta.

eska

Member
Mi-am amintit de o stire/studiu de acum un an doi, in care se spunea ca solul din Campia Romaniei este cu mult peste limita admisa de toxicitate. Zici ca iei de la tarani rosii sanatoase crescute in gradina. Cand colo... Astfel iese la iveala inca un lucru util societatii al acestui forum. Dincolo de faptul ca ne invata cum sa crestem canabis, ne invata un lucru esential: cum se creste cu succes o planta indoor. Cu alte cuvinte, noi astia de aici ne pregatim fara sa stim pentru vremurile care urmeaza, de care zicea explo.

Asa este, hemp, se va inventa teleportarea pana o sa gasim o solutie cu care sa tinem piept naturii. In privinta asta, dorinta mea este sa reziste Pamantul asa cum e acum, inca ~ 50 de ani + - 10% :D cam cat mai vreau sa stau pe aici.

LEGALIZATI CANABISUL, PROSTILOR!

:joint:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Asa este, hemp, se va inventa teleportarea pana o sa gasim o solutie cu care sa tinem piept naturii. In privinta asta, dorinta mea este sa reziste Pamantul asa cum e acum, inca ~ 50 de ani + - 10% :D cam cat mai vreau sa stau pe aici.

Dar in urma ce lasam ? :chin:

eska

Member
Eu personal imi fac datoria cat de cat fata de Pamant. Deci ma intereseaza mult mai mult cum este acum, pentru mine. Pentru urmasi n-am decat un singur sfat: cum va asterneti asa dormiti. Si imi fac datoria fata de cei care ne urmeaza, ca sa aiba si ei la randul lor ceva de protejat (teoretic). Poate ca suna cam egoist, dar te asigur ca nu am nicio intentie. Cel putin nu la ora asta :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Din pacate, daca sustii sistemul monetar international nu poti spune ca iti faci datoria fata de Pamant.

Latest posts

Latest posts