What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

eska

Member
pai l-au dat pentru ca e cat de cat o persoana publica, cu functie publica, ca sa zic asa. Ma intreb oare cati dintre astia care cresc 2-3 plante acasa sunt prinsi in realitate...

pagabboy

Active member
pai l-au dat pentru ca e cat de cat o persoana publica, cu functie publica, ca sa zic asa. Ma intreb oare cati dintre astia care cresc 2-3 plante acasa sunt prinsi in realitate...
nu vazusem scrie pe undeva ca era persoana publica???

oricum daca e asa inseamna ca a avut ceva "prieteni" care l-au dat pe teava..

eska

Member
nu vazusem scrie pe undeva ca era persoana publica???

oricum daca e asa inseamna ca a avut ceva "prieteni" care l-au dat pe teava..

Scuza-ma, eram cam parfumat cand am citit. Citisem curand de o stire cum ca un politist avea in casa o cultura frumusica si am avut impresia ca in stire este vorba tot despre un politist.

Asa e, faptul ca dai si la altii, nu neaparat sa comercializezi, iti cresc sansele sa fii prins. Mare lucru e sa ai cu cine fuma in liniste ...

eska

Member
care-i treaba?:joint:
am citit din acest subiect primele 15 pagini, comentarii de pana in 2010. Daca le cititi acum v-ati cracana de ras!
Bon, asta ca o paranteza.
Dar ce vroiam sa va intreb: vreo schimbare in societate, mai nene, de cand voi sunteti direct interesati de acest subiect? adica vreo speranta de mai bine? Dar nu gen legalizare etnobotanice... ! Ceva concret.

(prea tare ala care s-a autodenuntat!!!)

eska

Member
(adica vez' Doamne ca eu sunt de la securitate...)

Scrim, scrim. Despre imperecherea rromilor.

deci tot la etnobotanice am ramas...

cu un miros de joint fumat in nas , cati nu sunt de la militie , politie , canini sanitari , calugari,preoti chiar si cunoscatori , jurnalisti care fumeaza si stiu adevarul despre iarba si nu sunt lasati sa publice articole veritabile , oricum cea mai tare poza e cu nucleara LEGAL si o floare ILEGAL , oricum cine stinge lumina in romania ultimul???

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Hopa ... ce avem noi aici ? Am gasit intrerupatorul ! :rant:

P.S. Ziceai de avatarul meu ? Sunt si eu prea spart ca sa mai pot scrie altceva

Attachments

• 228701_212360252126847_162221597140713_733797_6278068_n_large.jpg
    228701_212360252126847_162221597140713_733797_6278068_n_large.jpg
    31 KB · Views: 19
  • Legal+vs+illegal_296722_3346554.jpg
    Legal+vs+illegal_296722_3346554.jpg
    55 KB · Views: 19

eska

Member
Sud-americanii legalizează marijuana

Sud-americanii legalizează marijuana

Guvernul din Uruguay a propus un plan de comercializare controlată a produselor din cannabis pentru a combate criminalitatea în statul sud-american.
Sursa: AFP Photo
Doar adulţii înregistraţi într-o bază de date vor putea cumpăra marijuana. Ministrul apărării din Uruguay este de părere că mişcarea va diminua profiturile traficanţilor de droguri, iar consumatorii nu vor apela la droguri mai tari.

"Credem că interzicerea unor droguri este o problemă mai mare pentru societate decât drogurile în sine, iar consecinţele pot fi dramatice", a spus ministrul Eleuterio Fernandez Huidobro, adăugând: "Crimele legate de droguri au crescut şi este clar că acest fenomen, care în urmă cu câţiva ani nu exista în Uruguay".

Piaţa ilegală de marijuana este evaluată la 75 de milioane de dolari anual.

Câteva state din America Centrală, printre care Guatemala şi Costa Rica - vor să ia aceeaşi măsură.

sursa: evz.ro

Intre timp, intorcandu-ne pe meleagurile noastre, dau peste o stire cum ca unul care a ucis toamna trecuta 3 persoane intr-un accident de masina, si-a cumpara masina noua. Adica el ia 2 ani si 6 luni cu suspendare, iar unu care e prins cu iarba pt 3 tigari risca de la 2 la 5 ani de inchisoare. Sau amenda, asta depinde daca procuroru a fost bine futut de amanta si/sau nevasta inainte sa-ti citeasca dosarul.
:moon:

edit pe la 1 jumate noaptea: multi dintre voi care cititi tarziu forumul sunteti parfumati rau, si probabil nu v-a picat bine faptul ca v-am adus aminte pedepsele :)
sorry man, fara intentie!
whiteflag.gif
n-are legatura cu faptul ca nu am nimic de rulat :D

Latest posts

Latest posts