What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Preludiu concurs 2018

narcox

Member
Update .
Planta a stagnat la 28cm după ce am aplicat o indoire a tulpinei principale. Am îndepărtat sfoara pentru a face update.
Ultime 3 udari : humus/apa/nutrient . Urmează 2 sau 3 udari cu apa fara nimic altceva. Imediat încă 3 udari humus/apa/nutrient .
Ziua 33/15 flower . Păreri?

Attachments

• 20180313_121126.jpg
    20180313_121126.jpg
    51.8 KB · Views: 20
  • 20180313_121033.jpg
    20180313_121033.jpg
    56.1 KB · Views: 22

cristocel420

Active member
arata beton!a mea nu a intrat in flower inca ,de 3 zile mi sa dereglat timerul.Acum e la loc in 12/12,da nu-i mare stres au primit mai multa lumina si niste seedling-uri ce le am acolo 12/12din samanta.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Arată bine! Felicitări!

L.E.: Arată bine ,numai că ceea ce ai zis ca ai făcut tu acolo de a stagnat se face în vegetație , nu în floare! Acum când ai să recoltezi să te gândești că cu fiecare greșeala pe care ai făcut-o aveai 5 g în plus! Înmulțește 5 grame cu câte greșeli ai făcut și la sfârșit vei vedea cât de mare putea fi dacă nu făceai acele greșeli;!! Puff Puff :joint: :smoker:

Last edited:

narcox

Member
Arată bine! Felicitări!

L.E.: Arată bine ,numai că ceea ce ai zis ca ai făcut tu acolo de a stagnat se face în vegetație , nu în floare! Acum când ai să recoltezi să te gândești că cu fiecare greșeala pe care ai făcut-o aveai 5 g în plus! Înmulțește 5 grame cu câte greșeli ai făcut și la sfârșit vei vedea cât de mare putea fi dacă nu făceai acele greșeli;!! Puff Puff :joint: :smoker:
Multumesc!
Am preferat sa fac asta ca sa nu ma trezesc ca nu mai am loc. Obiectivul meu este unul modest și ma multumesc cu orice trece de 25g . :friends:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Update!
35 zile! De la incolțire!
Lumina 110w
Fert: kryatalon start 19-6-20
Jumătate de doza!
Probleme rezolvate: over water si deficiente de zinc magneziu!
Frunzele uscate complet si galbene îndepărtate!
picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Buruiana nr.1 va rămâne în concurs! Păreri întrebări?

cristocel420

Active member
uau ce repede formeaza buzi pe ea,pun pariu ca o sa fie super chiar azi am ascultat o piesa in care zice de pinnaple express ,piesa asta Cypress Hill - Come around get high ( B-Real ) ,la minutul 2:15

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Inca nu Am început să dau fert de flower, să vezi umflătură după aia! Asta numai dacă reușesc să o țin fără probleme! Plagron green sensation PK 9-10! Nu stiu cat e de eficient acest Plagron dar au 25 de ani pe piața! În rest vom vedea la final! Anul asta iar am să mai iau monstre gratuite dacă se dovedește a fi bun! Sau poate cumpăr una mai mare si scap de griji!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Plagron ii ok ca firma si oricum un booster de pk nu prea are ce sa fie gresit la el. Insa trebuie sa ai grija, mai ales din cauza ca ai autoflower, sa nu faci excess. Adica fii cu ochii pe ele ca sa observi orice indiciu in caz ca nu le place. Oricum, inainte sa te agiti cu booseterele, eu as zice sa te asiguri ca au toti micronutrientii necesari. Ca e mai important sa fie disponibili toti micronutrientii pentru yeld si calitate decat un booster!

narcox

Member
Eu am o minunăție.
Sunt spart cu munca si abia am timp sa o privesc. Revin cu un update pe duminica-luni
Frunzele parca vor sa se duca spre tavan, ceva superb

cristocel420

Active member
i-am bagat un hps 400 pe verticala la nivelul ei si si-a indreptat toate frunzele si ramurerele spre bec.E sanatoasa culoarea aia e de la bec ,data vitoare o sa fac fara hps poza

Attachments

• IMG_0666.jpg
    IMG_0666.jpg
    66 KB · Views: 20

narcox

Member
Planta are 21 zile flow si 39 d la răsărit
Tinuta cu lst pe tulpina principală.
Firicelele (unele ) sunt maro. Sper ca nu e un semn prost sau ceva . Am găsit 2-3 frunze galbene iar 1-2 gaurite .
Astept orice parere legată de planta
Ultimele 5 udari : biohumus, nutrient , apa , apa , apa . Urmează aceeasi soluție incepand de azi sau mâine, cand se usucă pamantul

Attachments

• 20180319_124456.jpg
    20180319_124456.jpg
    47.9 KB · Views: 26
  • 20180319_124441.jpg
    20180319_124441.jpg
    50.7 KB · Views: 18
  • 20180319_124339.jpg
    20180319_124339.jpg
    39.5 KB · Views: 17

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
planta arata bine. pistillii uscati inainte de vreme pot indica probleme cu caldura sau ventilatia..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Eu cred că am dato în bara cu ale mele! Se agravează deficiența de mg! Acel fert are mg dar foarte puțin! Am să îi dau un pic de sare amară poate mai reușesc să le ajut un pic! În 48 de ore de lumină dacă a crescut 2 cm! Aproximez cam 10 grame pe plantă! E de râs să mor io! Nu mai pun niciodată auto! Măcar regularele mă mai iartă dacă greșesc astea mă omoară la psihic si la curent! :muahaha:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Man eu cred ca tu acolo ai mai multe deficiente, inclusiv fosfor. Nu te descuraja si ale mele incepusera sa arate deficiente in urma cu 3 saptamani si dupa ce am mai dat niste foliar si-au mai revenit.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Sincer explo nu mă descurajez !!! Numai că îmi pare foarte egoist faptul că vând vorbe goale la începători și la supra preț !!!
Îmi făcusem niște prieteni pe facebook care erau din California si videau iarba ! Si promiteau cea mai buna calitate ca așa ceva nu am mai fumat niciodată! Ca suferea de nustiu ce boală și pe el la vindecat! Etc! Îmi cerea si adresa si ca îmi dă 4 grame să gust cu prietenii și să își facă clienți care va cumpăra de la el etc.
Si cum îmi putea garanta el că nu e vreo auto si eu mă gândesc că e regular! Si tot așa ! Cum se zice mai popular acum: 180000 ca tine am fumat dar tu ca mine nu ai sa mai prinzi niciodată!

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Eu cred că am dato în bara cu ale mele! Se agravează deficiența de mg! Acel fert are mg dar foarte puțin! Am să îi dau un pic de sare amară poate mai reușesc să le ajut un pic! În 48 de ore de lumină dacă a crescut 2 cm! Aproximez cam 10 grame pe plantă! E de râs să mor io! Nu mai pun niciodată auto! Măcar regularele mă mai iartă dacă greșesc astea mă omoară la psihic si la curent! :muahaha:

:laughing: Ba, doar ieri te-ai spovedit ... Da-o-n plm ca altii scot 30 de grame de pe o auto .. cred ca nu e vina geneticii sau ca e auto:p Oricum, e bine ca faci growuri si ca esti pe site :)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Sincer fenomene nu e pentru că e auto sau ,vina genetici! E pentru că eu nu am experienta asta ! Ce am crescut e out , la geam si IN doar o dată și a fost hermi! Deci griji am avut mult mai puține, pentru mine e ceva nou! De asta si greșelile de rigoare dacă pot zice așa! Așa că mulți începători pot învăța de pe spatele meu si eu sunt fericit dar și trist ca nu am ce fuma! :muahaha: glumesc

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Update
42 de zile de la germinare
23 de zile de floare
Deficiente la greu!
La experiența mea la IN dacă scot 10 g pe plantă :muahaha:
Azi ma gândeam să îi dau un un pic de sare amară Epsom salt + enhancer(humic acids+ seaweed extract). De la green house si niste feeding biobloom NPK 4-9-9 tot de la green house!

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Păreri criticii ceva??

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cum zicea si feno, e bine ca macar incerci sa cresti si sa prinzi experienta. Altii se entusiasmeaza la inceput dar dupa renunta inainte sa dea drumul la ceva.
Din ce m-am uitat la plantetule mele pe fuga aseara este vorba de 2 masculi si 2 femele, exact cum banuiam ca se va intampla (foarte posibil sa fii ghicit dinainte masculii ca erau 2 care incepusera sa se lungeasca vizibil mai mult. Ramane sa verific numrrele de pe ghiveci sa vad daca aia sunt. Dar asa cred, pentru ca sunt cam dublii la inaltime fata de femele. Iar femelele subt de aceasi marime ambele, destul de bushy, o sa fie greu sa aleg una avand in vedere ca par identice la prima vedere. Maine sau poimaine ma ocup de update si de ales planta.

Latest posts

Latest posts