czółka!
Jesli mogli byście wypisać jakieś ciekawsze odmiany sativ które bez problemu dojdą w pl była bym bardzo Wam wdzieczna
dodam ze raczej te sativki energetyczne nie zmulajace, bo takie Kocham.
wdr said:Bangi Haze x Bangi Haze x Purpurea Ticinensis z tego roku.
Interesujące spostrzeżenia pad.
W zeszłym roku wszystkie moje Bangi Haze x Purpurea Ticinensis f2 (melon) (bodajże 6, ale chyba wszystkich jeszcze nie paliłem) wyszły znacznie słabsze niż BH x BHPT. Za to zapachy miały lepsze, słodsze i owocowe, a jedna okazała się równie spektakularnie aromatyczna jak jej mama.
BH x BHPT miałem kilka różnych typów. Między początkiem i końcem października, zielone i fioletowe... najbardziej aromatyczna jest starsznie mocna i rozwala na cały dzień. Najchętniej palę najpóźniejsze dziewczyny. Chce mi się po nich biegać i robić pompki. Imprezowe zioło.
Mam trochę nasion, ale za ojca Gloria (MMGGxBHPT) posłużyła... więc nowe recombo. Wcześniejszy miks, ale i na pewno cięższa faza, choć dobrze by było jakby mi się udało znaleźć taką mamusię, którą się będzie fajnie palić.
No i zastanawiam się co dalej. Czym w 2011 zapylać? F13xA11? Czy Jacalyn bo IBL i oldschool (tyle, że indica) i zobaczyć co z tego wyjdzie? A może wręcz BHxSzamanka? Poza tym Bushmana krosy chcę stestować i Madala#1. Albo wręcz Bangi Haze skądś sprowadzić i ten wątek kontynuować.
Zobaczymy ile spotów i jak się potoczy sezon. Najchętniej bym wszystko na raz robił, ale cóż. Nie ma opcji. Cierpliwości!
Grow 2011 będzie w każdym razie eksperymentalny
Durban Poison?Polish Sativa Lovers Thread - temat o sativach -wiec po co pokazywac roslinki z polskiego outdora jak nie ma zadnej sativy w polsce dochodzacej ?