DcSantos
Active member
La tulpina aia o sa ai nevoie de o drujba!Plantele la control,încep eu
La tulpina aia o sa ai nevoie de o drujba!Plantele la control,încep eu
Nu chiar,e cam înconjurat de buruieniBate ceva vantul prin zona aia, dupa cum arata tulpina.
Acum o luna sau mai bine avea cam 1,3m,și groapa are cam 60 de litri. N-am mai avut asa o plantă pana acum...eu sunt foarte mulțumit de cum arată5 luni de veg cam asa se face. Eu chiar as mai fi adaugat pamant ca sa mai suga apa si nutrienti si prin radacinile alea de la suprafata sa faca si ele firisoare de radacini. Si depaseai kilu', daca nu cumva il depasesti si asa, ca nu mi-e clar din poza daca are vreo un metru inaltime sau 2 ori 2+.
Și am legat-o sa bată lumina pe toate crengileAcum o luna sau mai bine avea cam 1,3m,și groapa are cam 60 de litri. N-am mai avut asa o plantă pana acum...eu sunt foarte mulțumit de cum arată
ExactPentru prima planta e excelent. Posibil sa o fii plantat prea sus in groapa initial, si de aici radacinile alea neacoperite. Dar asta e ceva usor de corectat.
parca arata a ceva landrace sativos.. ce strain e ?View attachment 18888457 ce soi credeți ca e?
Habar n am)parca arata a ceva landrace sativos.. ce strain e ?
stii bancul cu habar n-am ?duma de aia old school!))))Habar n am)
Cred ca e powdery mildew.. si e rau dar cand e umed si rece nu prea ai ce face.. acusi poate nu vad eu bine in poza, daca e ca un praf alb uscat ce cade cand dai cu mana, aia e.