Ca lumina am un led de 15 w,pământul este din grădină și am mai adăugat eu niște bălegar de vaca,le mai pun uneori ventilatoruSalut! Nu arata rau, dar se putea si mai bine putin. Ce lumina ai? Nu cumva o tii prea departe?
Ventilatie este?
Ti am răspuns mai sus,îmi poți recomanda un pământ pe care îl găsesc în magazin?Pai daca nu ne zici in ce conditii le cresti, e greu sa primesti sfaturi despre ce ai putea imbunatati. Cert e ca e loc de imbunatatit, daca iti doresti!
Da,sunt photoperiodicelume nouăăăă, sunt photoperiodice sau auto? la cum s au mărit prețurile la pământ în ultimu timp n aș mai cumpara ) iti poți lua turba și sa ți faci un mix cu compost, perlit etc.. sunt Rețete pe secțiunea organic soil dacă nu mă înșel
lume nouăăăă, sunt photoperiodice sau auto? la cum s au mărit prețurile la pământ în ultimu timp n aș mai cumpara ) iti poți lua turba și sa ți faci un mix cu compost, perlit etc.. sunt Rețete pe secțiunea organic soil dacă nu mă înșel
Habar nu am le voi lăsa să crească în voia lor cum am făcut și anul trecut.Cu PH-ul cum stai?Unele se vede clar ca suferă!
Și încă ceva...am rupt frunzele pt ca erau mâncate de melci sau bolnave și de lumină nu știu ce sa zic ca au prins mult timp când era înnorat și plouaPh sau overfert, ceva e. Plus ca alea inalte par ca nu au avut suficienta lumina de s-au inaltat aiurea.
Și încă ceva...am rupt frunzele pt ca erau mâncate de melci sau bolnave și de lumină nu știu ce sa zic ca au prins mult timp când era înnorat și ploua