Am inteles, pai asa o sa fac, voi incerca si water cure pe o parte din ea sa ma scarpin pt ca sunt foarte curios de metoda asta demult si mare pare o pun la uscat in dulap. Sper sa se usuce bine .. Dupa aia incep cu al 2lea grow unde am ceva idei... si intrebari ..
Vroiam sa intreb, vreau/trebuie sa imi fac un ghiveci la comanda, sa intre fix intr-un loc astfel incat sa nu se piarda niciun milimetru.. E ok daca il fac din lemn? Ca de plastic nush daca se poate .. Dar din lemn, ma refer la placi d'alea subtiri, gen, traforaj.. stiu ca trebuie sa aibe forma concava, sa se scurba apa, corect?
Multzam'
De ce trebuie sa-ti faci ghiveci la comanda ? Se gasesc atatea cutii de plastic, de diferite forme.
Poti sa iti faci foarte usor un pat de crestere (adica un ghiveci plat, in care poti creste mai multe plante) din OSB de 10 sau 12mm. Pamantul nu trebuie sa intre in contact cu placajul - pentru asta il captusesti cu o folie groasa de plastic (orice folie de polietilena e buna)
Daca uzi cum trebuie sau daca folosesti blumaturi nu ai nevoie de gauri de scurgere. Doar in cazul supraudarii e nevoie de drenaj sau atunci cand uzi "pe jos".