What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Pc GrowBox - attempt #1 - Journal;

Erba Shoe

Member
Salutare din nou, am revenit cu niste poze.. cred ca am intrat in sfarsit pe ultima suta de metri, este o splendoare de fata iar tricomii, din ce se vede in poze, clear spre cloudy.. Ce spuneti?

De 2 saptamani vede doar apa, in sfarsit am intrat in posesia unui microscop si v-am spus ca acum 2 sapt. m-am facut pilaf, nu? Ei bine, mi-e frica sa ma gandesc cum va fi cand e momentul.. si ea e matura si gata de rulat.. aisss!!

Deci nu pot sa fac upload si aparent nu reusesc sa gasesc de unde sa sterg din poze.. am 'manage attachements' dar NU AM DE UNDE SA LE STERG.. ah! :(

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
dar de ce nu creezi un album sa uploadezi in el? asa le poti sterge, muta si ce mai vrei tu.
manage attachements ar trebui sa iti dea o lista de unde sa poti sterge din poze. (asa imi amintesc, desi nu prea am folosit sistemul de atasamente, mi se pare o fosila pe langa albume)
daca nu merge zi mie posturile si care poze sa dispara.

Erba Shoe

Member
care vrei tu, doar sa fie loc pt astea noi .. eventual sa ramane unele relevante pt incepatori sa fie si ei informati.. mersi mult explo.

acum i-am dat sa creeze albumul, mege f. greu..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
gata, ar trebui sa ai aproape 2 mb de spatiu la atasamente.. redimensioneaza pozele bine sa-ti ajunga. sau incearca cu albumele ca s-ar putea sa fie separate si sa iti intre si acolo.

Erba Shoe

Member
gata si pozele.. :) hai sa vedem...

Attachments

• DSC_0016 (Large).JPG
    DSC_0016 (Large).JPG
    41.7 KB · Views: 47
  • IMG_2457 (Large).jpg
    IMG_2457 (Large).jpg
    22.5 KB · Views: 43
  • DSC_0001 (Large).JPG
    DSC_0001 (Large).JPG
    55.1 KB · Views: 46
  • IMG_2433 (Large).JPG
    IMG_2433 (Large).JPG
    51.6 KB · Views: 44
  • IMG_2460 (Large).jpg
    IMG_2460 (Large).jpg
    10.6 KB · Views: 38

coolbud

puffin' the herb
Arata foarte bine si dupa cum arata la scope , ele inca mai au de stat vreo saptamana cred.Ai facut o treaba buna , la mai multe growuri de genul ;)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu zic 2.. ai inca destuli tricomi clear, nu e graba. probabil cam pe cand ti se vor face pistilii din varf amber.

Erba Shoe

Member
oh, vesti bune, pai nu ma grabesc, la 10 zile ma gandeam si eu... e bine, face sens.. cred ca va fi tare de tot.. oricum o sa ma folosesc de microscop si mai postez poze din gand in gnad.. aparent ultima luna a ei va fi doar apa, fara nutrienti.. tot e bine .. de 2 sapt ia doar apa si inca 2 tot apa ii dau..

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Frumoasa plantuta ai tu acolo, buzii sunt foarte bine conturati si par zaharosi. Daca si efectul este pe masura, ai de ce sa fi mandru de munca ta. :good:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Cu ce o hranesti acum ? Cu zeama de foarfeca ? :biggrin:

Ar fi frumoasa si o poza din profil, poate si un closeup pe muguri.

coolbud

puffin' the herb
Arata foarte bine pisi mica , dar dupa cum spune hemp fa-i o poza din profil si un closeup :D
Eu as zice sa o lasi pana se retrag toti pistilii in bud , nu-ti va parea rau trust me ;)

Erba Shoe

Member
Hemp, acum vin cu pozele, le scalez si le urc cat pot de repede pe site sa te uiti la ele.. da, arata super.. nu stiu care-i faza cu zeama de foarfeca.. :)) adica, i-am mai taiat vreo 3 muguri pe parcurs si d'aia se face asa.. stai s-o vezi din profil.. hehehe

cooldbud - eu o las, nu ma grabesc, dar e nasol ca asta ma face mileu la o ora dupa ce o fumez.. as fi vrut un high mai degraba si nu un somnifer.. oricum, o iubesc! hai ca vin cu pozele ca am facut (iar) o gafa.. :))

Erba Shoe

Member
Lume draga, aici pozele..

Apropo, cooldbud, de ce spui sa o las atat? Unii pistili au inceput deja sa se usuce, oare la aia te referi cand zici ca se retrag? Oricum, uite ca se vede in poze..

Pace;

img250219.jpg

ah! nu au mers toate.. dar mai pun cateva acum..

Last edited by a moderator:

pagabboy

Active member
foloseste albumele de la cont ca poti pune poze la rezolutie mai mare .
Arata bine rau piticania .
inca o saptamana si merge o zeama de foarfeca dupa cum zice domnu' hempfield :D

Erba Shoe

Member
Fratilor, poate nu ati inteles.. asta mica tot CRESTE.. dupa ce i-am taiat vreo 3 muguri ea a inceput sa creasca si in inaltime .. lol : )) Cel putin ultimele poze din postul asta.. imi lasa gura apa ..

P.S. - sa mor eu ca in ultima poza imi intinde mana si ma invita la dans.. nu vi se pare si voua? )))

P.P.S. - si ce daca e miercuri dupa-masa? roadele muncii mele ma rasplatesc netinand cont de astfel de factori .. loool.

Mersi fratilor pt tot ajutorul.

))) - over&out!

Last edited:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Arata foarte bine, dar ce zice lupa sau microscopul ? Cum sunt tricomii ? Daca majoritatea sunt laptosi si au inceput sa apara si aramii ar fi cazul sa o scoti la pensie. Daca mai sunt multi clear mai asteapta un pic.

Erba Shoe

Member
Majoritatea sunt CLEAR.. adica, foarte putini incep abia sa devina cloudy incepand de la frunza spre exterior ... dar putini rau de tot.. asteia nu-i arde de pensionare din cate vad eu ..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Foarte bine arata, dar inca vad pistili foarte albi in varfuri. Parca tot ar mai merge lasata. (Are dreptate hemp, despre tricomi ce ne poti spune? - too late. you answered already)

Felicitari si s-o savurezi linistit! :joint:

later edit: mai las-o, si nu te va dezamagi, poate pune si ceva grame pe ea! ;)

Latest posts

Latest posts