Mr.Bongowsky
Member
W końcu po trudach wszystko jest już gotowe, aby w środku znalazło się najważniejsze. A jest to, że nie mogłem nie zdecydować, WRxA i BxA. Powyciągały się troche na parapecie, ale już siedzą w środeczku i opalają sie na solarce.
Doniczke troche skróciłem po bokach, żeby weszła do boxa. Zrobiłem kilka dziurek dodatkowych na spodzie i posypałem grysem ozdobnym.
Po bokach u góry też wywierciłem kilka dziurek z myślą o sznurkach do trenowania.
Ziemie do kwiatów(ph 5-6) zmieszałem, jako, że nie miałem dolomitu, z grysem i odrobiną dolomitu.
Od lewej BubleberryXAfghani, White RussianXAfghani, BXA. Dwa pierwsze wybrałem. Teraz mają około 10 dni od wyjścia z ziemi.
Tu od lewej WRxA i BxA.
WRxA:
BxA:
I w boxie:
Teraz tylko czekać, trenować, pielęgnować, hehe
Pozdrooo
Doniczke troche skróciłem po bokach, żeby weszła do boxa. Zrobiłem kilka dziurek dodatkowych na spodzie i posypałem grysem ozdobnym.
Po bokach u góry też wywierciłem kilka dziurek z myślą o sznurkach do trenowania.
Ziemie do kwiatów(ph 5-6) zmieszałem, jako, że nie miałem dolomitu, z grysem i odrobiną dolomitu.
Od lewej BubleberryXAfghani, White RussianXAfghani, BXA. Dwa pierwsze wybrałem. Teraz mają około 10 dni od wyjścia z ziemi.
Tu od lewej WRxA i BxA.
WRxA:
BxA:
I w boxie:
Teraz tylko czekać, trenować, pielęgnować, hehe
Pozdrooo
Last edited: