R
Προπονηση(διακριτικη)
Αντι να πεταξω το Τριππυ,εσκαψα το εβαλαι,ξαπλωμενο κατω και το αφησα!Εχω τον ηλιο,φυσικη προστασια απ'αυτον για κατι στην γη νεξτ σαμερ σιζονΠροπονηση(διακριτικη)
Βραδυνες ωρες,απολυτη ηρεμια,να πινω τα και να βλεπω αυτο μπροστα μου?Να συμφωνησω μαζι σου σε τι?Οτι αρνητικο,να το διαγραφει σε κλασμα δευτερολεπτοτ,και το δικο μο, μου επιτρεπει να κατσω,για ωρες,διαβαζοντας,να γραφω μαλακιες,και καποια στιγμη θα με βαλει να κοιμηθω,για να ξυπνησω ξεροντας οτι ειναι εκει,ψαχνοντας για κατι λιτο αλλα γευστικο να φαωRed smoking supper lemon haze και?....
Τι εχει να πει σε σχεση με ολα τα υπολοιπα?
Η εκτιμηση?
Αξιζει η ενασχοληση ξανα μαυτο?
Ναι red το lsd σου ειναι sativa pheno και μαλλον ειναι ο 10-11 week sativa pheno....
Παντως και καμια εξτρα βδομαδα του χωραει!
Τα υπολοιπα στο γουστο σου!
Αντε καλα πιωματα και τα καλυτερα ερχονται!
και καλο μηναΒραδυνες ωρες,απολυτη ηρεμια,να πινω τα και να βλεπω αυτο μπροστα μου?Να συμφωνησω μαζι σου σε τι?Οτι αρνητικο,να το διαγραφει σε κλασμα δευτερολεπτοτ,και το δικο μο, μου επιτρεπει να κατσω,για ωρες,διαβαζοντας,να γραφω μαλακιες,και καποια στιγμη θα με βαλει να κοιμηθω,για να ξυπνησω ξεροντας οτι ειναι εκει,ψαχνοντας για κατι λιτο αλλα γευστικο να φαω
Εχω και αλλα να σου πω για την μικρη,περιμενε,η,βαλε σπορο αμα βιαζεσαι.Οταν ομως την τελειωσεις θα το νιωσεις,το γλυκο αυτο φρεναρισμα
Το #3 ειναι ο φαινοτυπος του LSD οπως το περιγραφει ο Barneys.Σατιβα,με 11 περιπου εβδομαδες ανθοφοριας,και παιρνει υψος(stretch).Δεν θυμαμαι αν ειναι και ο καλυτερος της ποικιλιας.Πολυ δυνατο φυτο,ανθεκτικο!Αν προσεξεις τα φυλλα,καποια απο μηνα πριν εχουν στιγματα απο τετρανυχο.Ουτε που το πηρα χαμπαρι.Λιγο πρασινο σαπουνι με καθαρο οινοπνευμα,μια φορα και αυτο ητανΑντε και καλο μηνα....
Red το #3 ειναι το lsd η καποιο αλλο?
Super lemon,lsd και double alien???
Οπως το LSD,Το #3 ειναι ο φαινοτυπος του LSD οπως το περιγραφει ο Barneys.Σατιβα,με 11 περιπου εβδομαδες ανθοφοριας,και παιρνει υψος(stretch).Δεν θυμαμαι αν ειναι και ο καλυτερος της ποικιλιας.Πολυ δυνατο φυτο,ανθεκτικο!Αν προσεξεις τα φυλλα,καποια απο μηνα πριν εχουν στιγματα απο τετρανυχο.Ουτε που το πηρα χαμπαρι.Λιγο πρασινο σαπουνι με καθαρο οινοπνευμα,μια φορα και αυτο ηταν
Οπως το LSD,
OE η ιδια μεταχειριση με το stretching/LST
Double Allien 18 το εκοψα,τετρανυχο και δεν αξιζε τον κοπο.