R
Καλημερα Τ.Καλημερα red....
Ομορφο το super lemoni sou!
Περιμενουμε smoke report!
Και το lsd ακολουθει ...
Κανα 2 βδομαδουλες τις εχει....
Indica ειναι υποτιθεται...αλλα αυτο δειχνει πολυ sativa χαρακτηριστικα εξωτερικα!
Μηπως σου δωσανε τιποτα αλλο?
Η προσπαθεια σου απεδωσε καρπους....
Μεγαλη προοδος red... που θα σε βοηθησει γενικα και με οτι φυτο ασχοληθεις απο δω και περα!
Βαδισεις σιγα σιγα προς την εξειδικευση!
Φοβαμαι μονο μην κλαταρεις ξαφνικα!...
Με το μαλακο .....Μην ερθει ξαφνικα καμια παυση δυνατη απο μερους σου.....Παρε το χρονο σου....
Ευχομαι πληρη επιτυχια και με τις Ελληνιδεςςς!!!
Thandee
Καλημερα Τ.
Γυρισα απο τις διακοπες μου το καλοκαιρι για να τα βρω,10 φυτα,μεσα θριπα,ζεστη υπερβολικη κλπ.Εκοψα τα 7,και συνεχισα.18, το κατεβασα τις προαλλες γιατι πραγματικα δεν αξιζε τον κοπο να το παλευω με τετρανυχο,αν και στα τελευταια της.Συν η αλλαγη καιρου.
Δεν προκειται να παθω τιποτα Τ.Ενα πολυ καλο φυτο στον χρονο πανω το εβγαλα.Μα παρα πολυ καλο!!!!!!
Ρομποτικες οι κινησεις με τα αλλα.Σε ενα τριμηνο να μου μεινουν αλλα δυο/τρια σαν το λεμονακι και την LSD,θα ειμαι ακομα πιο χαρουμενος.Οι αναγκες μου καλυμμενες
Διακοπες μετα.Δεν νομιζω οτι θα βαλω σπορο την επομενη καλοκαιρινη σεζον.
Θελω χρονο off,για να γυρισω '19 φθινοπωρο με ενα πλανο,που θα λαβει μερος indoors
2/3 δυνατα φυτα ανα τριμηνο/τετραμηνο,υπερ αρκετα
Οι ξενοι ανταποκριτες που ειδαν την SLH,κατα ενα 99.99% την εχουν στα τοπ 10 τους.Εγω στα τοπ,γιατι εκανα πολυ καλη δουλεια.
Ειναι,oldschool ψυχολογικο ανεβασμα,με μια δοση γλυκυτατης "ταχυκαρδιας" χωμενη στον κρυσταλλο με τα πιο μεθυστικα αρωματα.
Οταν εσβηνε? η κοκκινοφουντα απο πανω μου,ακολουθησε η SLH,για να παρατεινει κατι πολυ ιδιατερο.
Τι γ
νωριζεις γιαυτη την ιντιγκα Τ.?
Να μπερδευονται πιο συχναΓνωριζω οτι μπερδεψανε το σπορι που σου δωσανε!
Αλλα καλυτερα σου δωσανε πιο σατιβα σπορι....
Να δοκιμασεις!
TestΗ μικρη μπηκε στο σκοταδι για τις επομενες μερες.Ο καιρος αλλαξε προς το χειροτερο,και η μαχη με την υγρασια αρχιζει επισημα σημερα
Στο σκοταδι ψιλοκουρεμενηTest
Στο σκοταδι ψιλοκουρεμενη