R
red23
Τελος
Με ενα 10% στο μελι.
Attachments
Last edited:
Τελος
Με ενα 10% στο μελι.
Εγω θα ηθελα να το δοκιμασεις,και,με παρεα οπως εκανα εγω.Red ωραια η διαδικασια....
Αλλα εκει που εβαλες το λεμονακι στον αναπτηρα τι εκανες???? και μετα ολο αυτο το υγρο που λες στο γυαλινο μεχρι να εξατμιστει?
Red hash oil method!
Θες smoke report για το λεμονακι with a twist of lemon crystals?Εγω θα ηθελα να το δοκιμασεις,και,με παρεα οπως εκανα εγω.
Το πρωτο μπολακι,ενθουσιασε.Στο δευτερο που το ξεχασαμε λιγο παραπανω,ΜΕΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....crystal heavenΠρεπει να φυγει ολη η θολουρα!τοτε εχει εξατμιστει ολο το υγρο και μενεις με κρυσταλλους for your pleasure.
Το περιτυλιγμα με μονωτικη ταινια,γυρω απο το σφιχτηρακι,ειναι το πιο σημαντικο!
Ε πεστο ντε...μας απηλεις οτι θα γραψεις reportaz?Θες smoke report για το λεμονακι with a twist of lemon crystals?
ΠεριμενεΜαζεψα τα μελιαΕ πεστο ντε...μας απηλεις οτι θα γραψεις reportaz?
ΠεριμενεΜαζεψα τα μελια
Λεμονοσκορδολαδοριγανη χθες απογευμα.Μετα με γαμησεΣημερα θα τηγανισω πατατες,και θα πεταξω τις μισες μεσα.Επειδη το πηγα και βολτα χθες,λεω να παω για μια περιπετεια αναζητησης αρτου και κατσικισιας φετας.Ετσι και αλλιως ειμαι φρι σημερα.Stay tunedΕ πεστο ντε...μας απηλεις οτι θα γραψεις reportaz?
Καθαρες σκεψεις,καθαρα πιωματα,χωρις πονοκεφαλους,και σε τουνελ μπαινεις αμα σε χτυπησει το τριπακι στην οδηγηση πανω.Τα αυτια λες και αεροπλανο,απο πιεση με τις πρωτες τζουρες,και ανεβαινει το ακουσμα απο τα ματια στον εγκεφαλο,και με μια ανατριχιλα σπερνεται στο σωμα.Ωρες χαμενος με αναπαυτικες σκεψεις.Λιγο στην αρχη να με τον υπνο,γιατι τον χασαμε!Πως να το βαλεις κατω?Πολυ ηρεμια ψυχοσωματικη για μενα η μικρη.Χρονια πισω με παει.Λεμονοσκορδολαδοριγανη χθες απογευμα.Μετα με γαμησεΣημερα θα τηγανισω πατατες,και θα πεταξω τις μισες μεσα.Επειδη το πηγα και βολτα χθες,λεω να παω για μια περιπετεια αναζητησης αρτου και κατσικισιας φετας.Ετσι και αλλιως ειμαι φρι σημερα.Stay tuned