ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
high4free, sa vezi cum or sa fie peste o luna, hehe. ma bucur ca iti place.
vanvulpen, dada, clar are indica. da sa sti ca la cat de indica arata....s-ar putea sa fie nu sk1 ci ceva indica mai pur. nu m-apuc acum sa speculez pe tema soiului dar no, am crescut si sk1 nu o data si asta arata mult mai indica decat skunkul by himself. sa nu mai vb ca ar trebui sa fie skXdp. efectul este mai de sativa momentan, sa vedem cum a fi cand se coace.
edster, sznake, siguuur ca mai are. io ii mai dau cam o luna. ma rog, aprox mijlocul lui oct. oricum, nu inainte ca trichomii sa fie la jumate/jumate.
sal soulles.
pai mai sunt cam 2 luni pana sa apara temp cu minus, deci timp mai este. io am lasat un an o planta de new purple power, de curiozitate, pana o inghetat, si vreau sa-ti zic ca primele ninsori/fulguieli le-o rezistat bine.
si io mai am plante din seminte de la sznake, ce dau foarte spre sativa, si care au floricele ce is "nici pe jumate asa inflorite". da' nu-mi fac probleme ptr stiu ca or sa gate. asa-s io, mai optimist, hehe.
Foarte tare, pai tabacul comercial e plin de aditivi si kkturi, si in cazul tabacului regula e valabila: GROW YOUR OWN!
Eu am fumat odata in SUA tutun organic crescut de un amerindian (avea pravalia lui cu tot felul de grozavii in materie de tutun). Vreau sa spun ca 2 fumuri am tras din tigara si eram in delir, ma luase o ameteala mai rau decat de la un hash brutal, eu fiind nefumator de tutun de principiu.
De altfel, indienii americani au in mod traditional un soi de tutun salbatic si f mic de statura (Nicotiana Vulgaris, denumit mai tarziu Nicotiana Rustica si numit in limbajul comun "Mapacho" sau "Sacred Tobacco" sau "Shaman's Tobacco") care e mult mai brual decat tutunul comercial "Nicotiana Tabacum". Am citit chiar ca tutunul amerindienilor poate fi chiar periculos datorita concentratiei foarte mari de nicotina. El este de altfel folosit si in fabricarea de pesticide organice.
Atunci am inteles si eu de ce cand vedeam prin filme indienii aia cand fumau pipa pacii in cort intrau intr-o adevarata transa...