ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
desi dp este considerat a fi o sativa, se vede clar din poze ca nu-i chiar asa. olandezii l-au incrucisat cu skunk 1 ca sa o duca mai bine in europa si se pare ca in cazul de fata caracterele de indica au iesit dominante.
soulles, ai putea incerca si tu la anu'. merge f bine ptr outdoor
high4free, din pacate nu am cantar...dar o sa iti spun cantitatea in borcane. supercropul poate fi inceput de pe la 2 noduri, deci destul de devreme in vegetatie. nu incerca in sch in floare, dureaza o vesnicie sa se vindece si poti pierde creanga respectiva.
braindmg, tricky1, merci merci, va tin la curent cu evolutia
neste poze cu un ww care s-a stun-uit (sorry, nu gasesc acum termenul pe ro) si am fost aproape sa renunt la el. totusi, l-am plantat si de un borcan tot o facut, hehe. se vede si o samanta singuratica acolo.
restul plantelor le-am gasit blegite de la lipsa de apa. le-am udat si in 20 de min si-au revenit. se pare ca tre sa merg mai des decat o data pe sapt.
ca sa mai animam un pic forumul romanesc, cateva macrouri cu durbanul in floare. l-am si testat si la stadiul in care se prezinta momentan are cam 7 din 10 la potenta. cu alte cuvinte, deja ii ok, hehe.
ce bine arata durbanu' asta,e foarte secsi...dar inca ii mai trebuie pana termina...e tanara deocamdata.io am o sativa necunoscuta care mi-e teama ca o sa ma apuce noembrie cu ea...buna treaba zeeman...tine-o tot asa si sa ai parte de un smoke delicios.pace!