ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
nu-i un one hit wonder (la 9% thc nici nu poate fi) dar este un material cinstit, 3 oameni se fac bine de tot de la un j. si avand in vedere ca termina pana la sf de septembrie + face cantitate la greu, io zic ca ptr zona noastra geografica merita incercat.
high-ul este euforic si relaxant, extrem de social, discutii grele evtl fix cu interlocutorul din partea opusa a mesei. no paranoia si no munchies ceea ce este un avantaj mare la mine avand in vedere tendinta de a lua in greutate.
mirosul este mai degraba skunky decat "sweet licorice or anise" dar eu stau destul de prost cu mirosul asa ca poate ca gresesc. si l-am si outcrossuit cu sk2 X burmese asa ca, se pare, la anu o sa avem ceva f interesant.
Mah, dar parca aratau mai zaharosi cand erau pe planta... sau astia is niste popcornuri de prin partea de jos a plantei? Ca sincer sa spun, cam asa arata..
O poza cu o main cola ceva?
Dar nu te simti obligat, stiu ca sunt agasant cu exigentele astea ale mele ...
pai ma, cam la 5 cm/bud nu prea is popcorn. si sa ii pastrezi mai mari nu mi se pare prea practic. main cole nu am pozat inainte sa le dezmembrez.
zahar nu are mult la ext dar sti si tu cum ii, prezenta/absenta rasinii la ext nu este un idicator ptr potenta...tine mai degraba de estetic. oricum, la trimming din jumate in jumate de ora trebuia sa-mi spal forfecuta cu alcool
Sznake chiar is curios cum arata un bud de al tau!!!!!Daca tot esti asa exigent.Eu asa am observat ca mugurii de afara nu is asa tari,compacti ca cele de la indoor.
P.S. felicitari Zee pt. sezonul 09 sa iti tina mult si bine recolta.....
Da se vede ca ai pus efort sa fie frumosi budzii te-ai descurcat bine cu inlaturarea frunzelor care la Zee ies mai tare in evidenta dar budzii is la fel asa mai aerati.Acuma treaba e urmatoatea daca ai cantitati mai mari(nu neaparat foarte mari.....)devine foarte greu si obositor cu trimul.Nici eu nu indepartez de tot frunzulitele alea doar inainte sa le fumez nu o duc asa la extrebe ca tine sznake defapt nici nu as putea.Dar in schimb la indoor la o recolta mai mica mi-as lua si eu timpul necesar.
Da, mie-mi place sa si arate bine budul si sa aiba miros/gust, pentru ca asta ma face sa il savurez mai bine.. e ca si sexul.. daca partenera arata bine, asta ajuta, nu? ..ca in esenta, senzatia e aceeasi cand iti introduci luneta intr-o pasa... indiferent de silueta partenerei..
Eu cel putin, chiar daca as avea cantitati mai mari, mi-as lua cateva zile sa-l curat ca lumea, dar asa sunt eu, obsedat , si nu spun ca asa ar trebui sa faca toata lumea..
Si desi poate e adevarat ca la outdoor budul e mai potent (dar nu neaparat), la indoor devine mai cristalin si arata mai bine in general. Oricum, daca te uiti bine nici la mine frunzulitele nu sunt inlaturate, doar ca sunt acoperite cu cristale..
De asta exista prieteni.. In ultimele nopti am avut constant 4 prieteni aici si am bagat trimming pana la 4 - 5 dimineata. M-a 'costat' cam 40 de grame dar am facut mai mult de 60% din ce e afara
Eh, acuma in Romania e mai complicat cu pretenii.. cu exceptia cazului in care te stii cu ei si ai crescut cu ei de la cresa.. si de multe ori nici macar in cazul asta nu e safe, ca stii cum e romanul... invidios, guraliv, snob, cretin, prost, etc...
Am avut si eu o experienta neplacuta cu un 'prieten', motiv pentru care am decis sa ma mut din Romania pentru o perioada de timp. Insa nu as generaliza chiar asa. Exista cu siguranta oameni de treaba. Singura treaba e ca trebuie gasiti
ce bine arata budzii aia zee si nici fratele sznake nu se lasa mai prejos...asa imi place...curand vin si io cu poze pana atunci...mai am putin trim..probleme insa cu uscatu...pana atunci fumuri placute baieti.
mda, si io am probleme cu uscatul. pe cand erau aproape ok, vine vremea de cacat cu ploi si ceata, si materialul se umezeste la loc. plm de higroscopie
sa va spun cum fac eu:geamurile de la dormitor le-am acoperit cu folie,la fel si geamul usii,astfel ca s-a facut bezna in camera,nu vezi la 1 cm in fata.ziua las un geam rabatat,astfel ca imi intra aer continuu,si putina lumina,devine semintuneric.in acelasi timp calorifeul e cald,asa incat sa nu se raceasca prea tare in camera,17 grade.chestia e ca in dormitor nu am decat o saltea,deci am avut loc destul sa intain sarme de care sa stea spanzurati mugurasii.