What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR - PYTANIA

kazuya20

Active member
Bokoroko & Locat Czy wy jesteście jakąś grupą która wkurwia ludzi ... ZielonyKriss Napisał wyraźnie Czy jest sens sadzenia teraz > Mieszkam w Anglii. Przychodzisz tu nie oceniam ale pouczasz osoby które są już tu bardzo długo nie mówię że owe osobowy mają większego skilla niż ty ale szacunek się należy "to jak pouczanie swojego dziadka jak ma postępować z Babcią " Nie ma sensu sadzenia teraz?
Złośliwy jesteś"zawine pestke jakiejs satiwki od ziomka i zobacze czy dojdzie ma jakies z duth passion" przecież wiadomo że 100 % sativy nie posadzi bo już na to za późno . Jak juz chcesz pomagać to sugeruj co można posadzić kiedy i w jakim zakątku świata

Zielony Kriss Tak jak już koledzy pisali spokojnie można sadzić teraz mieszkasz w Anglii http://www.sensiseeds.com/nasiona-konopii/default.asp

A

adrianmenyo

po zawodach mowisz ;) zalezy gdzie... ja mam miejscowke tam gdzie przesiaduja zwierzaki, jak pamietam zaden srodek nie byl skuteczny na dluzej niz 2-3 dni, a ja stosowalem powtornie to wogle juz nie dzialal...

@finger ja i tak kupie antybissan, ale pomimo stosowania go ostatnio musialem dac siatke bo bym stracil wszystko, te kurwy sie przyzwyczajaja do zapachu, to kwestja czasu. Anitbissan tez nie jest tani a po pewnym czasie sie skonczy, a tu tylko mozna baterie kupowac, skoro czlowiek tego nie slyszy to chyba dobra zabawka...

57fun

Member
co do elektrodzwięków też działa ale na krótka chwile, kilka dni i po zawodach :) każde zwierze sie przyzwyczaji do tego i dupa wyjdzie :p
najlepiej stan tam z PB i szczelaj kulkami we wszystko co sie rusza:)

A

adrianmenyo

chetnie hehe, nie ale sluchaj wiekszosc modeli emituje fale o bardzo roznych czestotliwosciach od 10 do 100 khz, przez co zwierzak zaden sie nie przyzwyczai, kurde ale sam nie jestem przekonany zeby to kupic, moze jak bedzie wiekszy problem ze szkodnikami i bedzie troche wiecej siana...

chlodek

Member
@adrianmenyo
229zl
za taką kasę kupilbym sobie jakies 10 femi auto, ogrodził to prowizoryczną siatką z żyłki i poszukał cos na temat sztucznego ludzkiego potu - podobno jest gdzies do kupienia.
A taki sprzęcik zmoknie, a nie daj Bóg grzybiarz ci zakosi. Tak nawiasem mówiąc to w naszych lasach są juz grzyby, krótko, ale są...

A

adrianmenyo

odpusc sobie, odloz i kup hanna ph metr za OK 150ZL - Zwruci Ci sie po jakims czasie w postaci zaoszczedzonych nerwow oraz unikniecia skutkow nieprawidlowego pomiaru. pozdro

@ chlodek - ja mam ponad 70 roslin w tym 10 femi auto, wiecej juz niemam gdzie wysadzic- uwierz, ale dzieki za propozycje wydania kasy hehe ;)

S

shot-retep

@chlodek, anti-bissan w swoim skladzie zawiera imitacje ludzkiego potu. Jest dostepny na allegro.

Azzzzzz

Member
Veteran
Yo Burek, zareczam ci ze 0,5l kubek od piwa z powodzeniem starczy na tego lowridera, pamietam jak robilem w kubku takim roslinke to wyszlo z niej cos kolo 10g, mysle ze wiecej z tych lowriderow nie wychodzi, wiec bedzie w sam raz :>

Blesss:joint:

czerwony

Member
Wybaczcie mi moją ignorancję, ale co się stanie gdyby zapłodnić roślinę feminizowaną normalnym pyłkiem? Na 100% herm czy może jednak nie?

Azzzzzz

Member
Veteran
Czerwony - robisz na wlasne ryzyko, niby jest wieksza podatnosc u takich sionek na hermienie sie, ja musze powiedziec ze zbytnio w to nie werze, do zadnych badan czy czegos takiego nie dotarlem i w tym sezoonie bede robil duzo pestek z matkami feminizowanymi, pozniej samemu sie przekonam czy rzeczywiscie jest az taka duza sklonnosc do hermienia sie.

Pozdr:joint:

G

Guest1012

@bobinoon jakiś sens pewnie jest chociażby po to aby się czegoś dowiedzieć, nauczyć. Lepsze coś niż nic. Ludzie wysadzają do połowy lipca patrz kilka postów wyżej. Tak więc próbuj jak się dobrze zatroszczysz to coś na te jesienne wieczory będzie :D

pzdr

bokoroko

New member
sens jest ale trzeba wiedziec co, jakie odmiany. nie kazde sie nadaja na tak pózne pory.
wiec poczytaj jakie najlepeij sie nadadza ja bym był za krzyzówkami LR'ow, ale to twój wybór.
powodzonka powiedz co wysadziłes

teaboy

New member
Mam pytanie - czy wysadzilibyście Passion#1, Northern Lights#1, Early Misty, Early Special lub Early Girl? Czy dadzą radę? Czy lepiej dać sobie spokój na ten rok? A może Kill Bill lub LovPassion od FCS??

lipasss

Active member
teaboy
juz dawno powinienesbył to wysadzić. PAssion jeden to dobra odmiana pod pl słonce. wsadzaj jak najszybciej, moze cos jeszcze z tego urosnie.
to co podałeś to wczesne odmiany. juz max od polowy czerwca powinny ci rosnac :D
pozdro ekipa!

Latest posts

Latest posts