C
ChaosX
PolishBoyfriend -> szczerze mowiac, to wydaje mi sie, ze dutch passion poszedl na latwizne ze swoimi AF. Przeciez caly sek w tym, zeby "przemycic" z genem AF coś bardziej zachwycającego niż Passion#1, z calym szacunkiem dla tej rosliny, gdyz jest to bardzo mily strain, ale w polskich warunkach chyba wlasnie lepiej poczekać na passiona w "full wersji", bo ta af moze byc bardzo slaba i niestabilna. Blue Streak byl stabilizowany przez 3 ostatnie lata. a DP obudził się z AF'ami w tym sezonie, nie sądze że będzie to rewelacja.
ja osobiscie wyczekuje Masterlow#2 oraz Soulbubbleryder, i nie omieszkam przemycic tych genow do Polski. mysle, ze te strainy to kolejny krok w dziedzinie autoflo.
ciezko mi cokolwiek powiedzieć o nowosciach z lowlife, bo nie bylo okazji testować, jednakze z pewnoscia automaty kryja sporo ciekawostek
peace
ja osobiscie wyczekuje Masterlow#2 oraz Soulbubbleryder, i nie omieszkam przemycic tych genow do Polski. mysle, ze te strainy to kolejny krok w dziedzinie autoflo.
ciezko mi cokolwiek powiedzieć o nowosciach z lowlife, bo nie bylo okazji testować, jednakze z pewnoscia automaty kryja sporo ciekawostek
peace