What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

OUTDOOR - PYTANIA

Cinnamon

Member
@Ca2 ani jedno ani drugie ;). Rok temu miałem krzyżówkę Wr x Afghani i ogólnie lipnie rosła, ale wiadomo jak aura była...

@quakemind miałem jedną panienkę u siebie na ogrodzie, jakieś 100 m po lini prostej u znajomego dwóch panów rosło w ogrodzie i do żadnego seksingu na taką odległość nie doszło.

Peace iG... :kissass:

tomato

Member
Veteran
quakemind, jesli to jest faktycznie 300-400 metrow, a po drodze znajduja sie jakies "przeszkody" typu drzewa czy krzewy, to nie ma sie czego obawiac. no, chyba ze to jakas laka, otwaty teren, wtedy pylek ma wieksza szanse ze doleci do twoich dziewczyn..
powiem tak, ja bym zostawil..
pzdr :rasta:

C

Ca2

Cinnamon: ty miałeś White Russian x Afghani ... nie White Rhino. Mam tylko te sionka i myślę, które mają największe szanse uzyskania dobrej sensi.

Yarcio

Member
Ca2, ani White Russian, ani Sour Diesel nie maja wiekszych szans na oucie. To stricte indoorowe odmiany.

hodowca

Active member
Veteran
z tym zapylaniem jest tak ,ze jak rosliny rosną kolo siebie nawet z 20 metrow to i tak sie nie zapylają. musialbys poprostu chlopa na babe przyniesc ,zeby doszlo cos do skutku.sami dobrze wiecie ze zapylanie nie jest takie proste.takie moje zdanie

G

Guest

quakemind said:
to są pola,

@Ca2 hehe wykarczujesz kilkanascie hektarów :D ? jak tak to zapraszam :D

Wg mnie zostawić możesz ale będziesz miał sporo nasion i tak. Jeśli tam tych roślin jest dużo to owady i wiatr zrobią swoje. Nasionami można nakarmić ryby a palenie będzie ok w miarę i tak.

Kanaba

Member
Ja z takich 'niepewnych' odmian pod nasze słonko wysadzam Jocka Horrora i Euforie (femi) . Na JH sie zbtnio nie napalam, bo wiem że może nawet nie zacząć kwitnąć ;p a Euforia, myśle że przy odrobinie szczęscia może sobie poradzić :D

Cinnamon

Member
@Ca2 mój błąd ;). Co nie zmienia jednak faktu, że i tak nie dojdą - takie moje zdanie.
Rok temu miałem white widow by bogusik - zaczęła kwitnąć w połowie października, gdzie z innych odmian rok wcześniej miałem już zbiory. Ale próbuj zawsze coś z tego wyjdzie, a jak nie to będziesz miał kilka klonów na in :].

G

Guest

Cinnamon said:
...
Rok temu miałem white widow by bogusik - zaczęła kwitnąć w połowie października, gdzie z innych odmian rok wcześniej miałem już zbiory. ...

Bardzo późne pheno musiałeś trafić. Mi ww by bogusik prawie doszła rok temu. Dobre ziółko było :joint:

Tommekk18

Member
Panowie mam pytanie
jaka jest optymalna ilość litrów ziemi na jednego krzaka?
bo mam zamiar kupic wieksza ilosc i nie wiem ile mam zakupic

G

Guest

eee.... ten teges.... komus udalo sie przenawozic dolomit?
pzdr! :D

E.: no pewnie to trudne nie jest, ale trzeba by bylo wsypac co najmniej pare duzych kubkow do dolka
ja optymalnie sypie jeden kubek na dolek, ziemia miejscowa

straszne upaly, te male cos w 2 dolku to maroc LOL!!! chyba sie zaopatrze w biohumusa juz niedlugo

Last edited:

rberciol

Member
ja sypałem dużo dolomitu, ale z tego względu, że nie używam żadnej kupnej ziemi. Tylko dolomit i azofoska

cardiel

Member
hehe tomek :smile: powiem ci krotko:

im wiecej, tym lepiej.... ale kopanie dolka 1m x 1m x 1m jest troche nie powazne.... wykop tak 50cm na 50 cm 50 cm wejdze tam z 30 litrow

pozdro

wdr

Active member
Veteran
50x50x50= 125000cm3, a to jest 125l czyli kop mniejsze dołki, tzn.30x30x30= 27litrów, prawie optymalnie.

proponuje mieszanke , torfu odkwaszonego który chodzi 7zł za 50l + ziemia uniwersalna (10zł/50l) + perlit. wszystko w odpowiednich proporcjach oczywiście, np/150l tofru na 50l ziemi, na 30l perlitu.

pozdro.

e: rberciol , oczywista oczywistość :) :wave:

Last edited: