ale bez sens ze co roku glupi uzytkownicy robią te same będy. jakby ogorki od marca kazali sadzic.przecie jest tyko jedna niezmienna zasadA,a autmaty to na czerwiec kurwa! spece od siedmiu bolesci...
witam , to ja jeszcze powiem że automaty do ziemi odrazu !!!! to jest bardzo wazne , każde przesadzanie i stresowanie rośliny zmniejsza plon. i niema sensu siać jak jest jeszcze zimno , bo na plon wpływa krótki weg tych automatów , potem juz nic nie będzie rosło , tylko kwitło :]
Zaznaczam ze jestem noobem w uprawie auto i byl to chyba dopiero drugi automat jakiego w zyciu scialem i palilem. Pierwszy byl LR, ale mi sie nie spodobalo palenie i wyglada topow. Dlatego sie nie przekonalem za pierwszym razem. Jednak po poprzednim sezonie i przygodzie z AK47 auto zmienilem zdanie.
Pozdro kaczy
Chyba powaznie podejde do tego eksperymentu z auto i zanotuje efekty w moim temacie.
Pozdro kaczy:
Witajcie bracia!
Bardzo rzadko ostatnio odwiedzam ICMaga więc nie jestem na bieżąco, ale mam jedno pytanko - próbował ktoś może chemdoga DD x AK47 (AF) na oucie? Wydaje mi się że rok temu widziałem to u kogoś ale nie wiem czy zdążył w pełni dojrzeć.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Jesli woda ma byc przechowywana w butlach to tylko mineralka 5l nie odkręcana i w miare w cieniu. MIeszaj z nawozem przed samym podlaniem.
Pozdro.