Panowie i Panie . Kiedyś wpadło mi w ręce palenie spod polskiego słoneczka. Było bardzo mocne i przede wszystkim chodziło o kolor, topy były fioletowo - czarne. Moglibyście podać nazwy odmian których kwiaty barwią się na intensywny ciemno fioletowy kolor?? z góry dzięki. Pozdrawiam.
Moze byc dowolna kora drzewna, chodiz mi o to ze np. hmmm kiedy drzewo jakies jest uszkodzone w miejscu gdzie ta kora opada czy cos tworzy sie naturalny humus, nie ma on moze zbyt wiele wartosci odzywczych dla rosliin ale napewno jest przydatny.New Member
Ale o jakiej korze piszesz? Iglastej chyba.
Kora zakwasza glebe, powoli się rozkłada i sa lepsze organiczne nawozy, takie jak np. obornik suszony, popiół drzewny. A FD może dojść lub nie, zależy od pheno jakie się trafi. Z odmian z fioletowym pheno to pewniejszy byłby Shaman, Purple Maroc lub Purple Power.Moze byc dowolna kora drzewna, chodiz mi o to ze np. hmmm kiedy drzewo jakies jest uszkodzone w miejscu gdzie ta kora opada czy cos tworzy sie naturalny humus, nie ma on moze zbyt wiele wartosci odzywczych dla rosliin ale napewno jest przydatny.
PS
sorry ze post pod postem ale teraz juz nc z tym nie zrobie -.-