What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor (Prima incercare)

veninosu77

New member
Multumesc mult man! E prima data cand fac asta outdoor. Am acces la ea in fiecare zi. De vizitatori nu e vorba.. Sunt curios cat o sa scoata la final, o tin cu apa de izvor, nu i-am dat niciodata suplimente. :))). Pamantul e ceva pentru rasaduri amestecat cu ingrasaminte naturale. E cel mai low-cost grow. :))))

plm

Member
Yield-ul final e determinat de genetica, conditiile in care creste (apa, lumina, nutritie etc.) si de tehnicile aplicate pe ea in timpul cresterii vegetative, deobicei yield-ul outdoor se calculeaza per planta iar in indoor per m2 si in functie de intensitatea luminii.

Acum spre exemplu poti sa scoti si 500g per planta outdoor daca ai conditiile bune si te ajuta genetica si vremea, nu ai parte de deficiente severe, seceta, si daunatori.

Ti-am zis las-o usor, ia-o incet, urmareste modul cum se dezvolta sa inveti ce are nou ce ramura apare in plus cum apare, in ce directie creste etc.

Daca ai daunatori, cauta repede specia si vezi cum o poti combate, daca ai deficiente la fel, consulta tabele si grafice sa vezi ce element ii lipseste, si reactioneaza corespunzator.

Dar degeaba scoti tu si 1kg daca e material prost, conteaza sa fie buna aia e important, sa te puna bine cum trebuie, ofera-i respect si incearca s-o intelegi cand iti vorbeste despre nevoile ei, si o sa te rasplateasca pe masura.

Si eu sunt la primul meu grow de cannabis, in schimb cam stiu asa cu ce "se mananca" deoarece am mai plantat si eu cate ceva plante cu fruct si anume arbusti (coacaze, aronia, afine) si principiile de baza se aplica cam la fel la toate speciile.

veninosu77

New member
N-am observat sa aibe deficiente. Oricum o sa tin cont de sfaturile tale. Sper sa ajung la bun sfarsit si sa fie si ceva bun. :D.

veninosu77

New member
Salut baieti! :D. Ceva pareri?

Attachments

• 20170908_162814_800x450.jpg
    20170908_162814_800x450.jpg
    42.5 KB · Views: 57

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce pareri crezi ca putem avea bazate pe o poza cu un varf de ramurica?
Pare in viata, si in flower.. mai mult nu vad in poza aia.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai mai sunt 2-3 saptamani pana in oct, deci nu prea are sanse. Poate dupa jumatatea lunii. Pare si cam sativoasa posibil sa dureze mai mult.

veninosu77

New member
Sa fie macar ceva bun. Cat o fi.. Cand vad ca raman fara material ma apuc de indoor, si la anul ma organizez mai bine pentru outdoor.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ar trebui sa te ocupi de indoor cand mai ai cateva sute sau zeci de grame (in functie de cat fumezi in alea 4-5 luni de grow), nu cand ramai fara. Ca dupa o sa te stresezi prea tare si o sa stai pe capul plantelor aiurea. Mai bine tu sa ai ce fuma si ele sa isi vada de treaba in grow box/room.

veninosu77

New member
Ai dreptate... problema e ca ma mut in alt oras pe la sfarsitul lunii viitoare, inca nu ma pot apuca de indoor, plimb plantele cu masina sute de km :)))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Le-am plimbat eu si mii de km, merge. Daca iti faci un microgrow pe 12V cum a facut barcode.. le poti da si lumina si ventilatie pe parcursul calatoriei. :)

X

xweed420

si eu am avut experiente similare cu porbagajul plin de buruieni:))

plm

Member
Tu ai grija acum de astea out, vezi ca se apropie sezonul ploilor, mare grija la mucegai si daunatori, in rest spera sa termine cat mai repede si sa iesi invingator din aceasta cursa contra timp.

X

xweed420

cine are afara sa arunce o folie cu 4 bete peste planta un fel de umbrar sau solar nu e asa greu

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Aia mai trebuie, mai ales peste cateva saptamani cand toata vegetatia e moarta. Sa iasa in evidenta, nu?

X

xweed420

depinde unde este amplasata planta in unele locuri se poate in altele nu

Latest posts

Latest posts