What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor (Prima incercare)

veninosu77

New member
Am ajuns si eu la final. Au dat frigurile si frunzele mari s-au uscat. In cele din urma a trebui sa o tai astazi. Are un high interesant. Iti da mai mult la cap decat la corp. Am doua intrebari:
1-Unde sa o pun la uscat?
2-Pot face ceva cu resturile de frunze? Alea micute din jurul bud'ului.

Attachments

• 20171007_130908_800x450.jpg
    20171007_130908_800x450.jpg
    58.4 KB · Views: 49
  • 20171007_130930_800x450.jpg
    20171007_130930_800x450.jpg
    62.5 KB · Views: 53

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Intr-o camera intunecata si uscata sau o cutie de carton, agatata pe sarma sau daca sunt buzi mici merge si pe hartie sau carton, cu conditia sa le mai intorci din cand in cand.
Din sugartrim poti face bubblehash, kief sau cannabutter, dar de obicei la cantitati mici e mai multa munca decat merita rezultatul final.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Trim ai nevoie de foarte mult, sute de grame, poate juma de kil. Sugartrim-ul de abia scoate undeva peste 5% (MAX 10%) yeld, deci ala ai avea nevoie de vreo 100- 200 gr.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
De pe ebay sau de la magazine de materiale pentru arta si hobby, sita serigrafica, gasesti la aproape orice dimensiune de filtrare vrei. Dar cel mai simplu iei niste bubblebags, merge sa faci si kief in ei, si bubblehash.

veninosu77

New member
Multumesc pentru sfatul cu uscatul, explo :D. Din frunzele alea micute am auzit ca se poate face si milky way, doar ca e gretos.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Foarte gretos. Mai bine le tii la congelator pana strangi mai multe si faci unt sau hash.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Culegi lemne din padure. Faci un foc. Furi lapte de la niste vaci gasite prin boscheti. Faci niste ustensile ca sa "bati" untul. Din lemn. Furi (sau imprumuti) o oala, eventual si un termometru, apa unt bud sau trim merg in oala, ai focul, ai cannabutter gratis. Win win

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
:laughing: in ziua de azi nimic nu e gratis!!! Vorba băieților de la bug mafia " hei hei hei te-ai născut in micul Paris din momentul când te naști trebuie să plătești! "

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sa vezi complicata devine partea a2a, facutul de prajituri gratis din cannabuterul gratis..

dolo

Member
Intr-o zi Explo o sa-si ia rolul de Mama in serios si o sa ne dea tuturor de pe forum de fomat gratis !

X

xweed420

cauta pe forum pe net si o sa gasesti o gramada de retete de cannabuter vasy.da te costa 1-2 pachete de unt si trimul il ai deci MOCA Canabutter:)

Latest posts

Latest posts