What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

..Outdoor Photos Gallery..

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
ale Burn jel pp jen indoor? ne? nevim...

pp je v podstatě bubba katsu genetika, sem viděl že to sekají kolem 15 září ve šp, takže tady tak 15 října podle toho jakse začasí.. akorát vidim v pp výhodu oproti katsu bubba, že nemá takovou stavbu jak katsu, ale víc sativoidní což by mohla být výhoda do vlhkého prostředí..

D

Dogon

miris mi vnuknul myšlenku a to zkřížit critical mass(bilbo) kterej je sativoidní ve španělsku se sklízí podle oblasti od pátýho září do pátýho října pravě z bubba kush katsu určitě se ktomu vrátím až bude čas.
příští sezonu bych rád testnul to bilbao v naších podmínkách a pak se ukáže jak se chová udajně má velice krátkou dobu rozkvětu.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
hmm stejně taky bys ale mohl zkřížiz s bubbou tu sensiho ssh která dělá venku velice dobře... i v špatných sezonách.. nebo to je bilbo cut o tolik lepší?

Mightyka

Well-known member
Veteran
Hele myslim, že to jel i venku a dopadlo to docela neslavně co si tak pamatuju - vše mu začalo kvést hodně pozdě.
Sensiho SSH jsem měl letos venku a musim říct, že odolnost na plísně super, ale "zralá" byla poslední tejden v listopadu. To už ale neni ono, v tuhle dobu prostě to slunce nemá dostatek síly a ani teplota nedovoluje pořádnej květ, natož zrání.

Kdybyste někdo chtěl mám ještě asi 15 semen originál Purpurea ticinensis, tam se občas nějaký to sativovější pheno našlo a i ty dozrávaly začátkem října... P.t. a katsu by mohl bejt zajmavej projekt na ven.

D

Dogon

SSH mě začala hodně pozdě v pulce září teprv nasazovat kdežto ta CM bilbao by měla být fakt rychlá 55-60 do plný zralosti a přepínat by se měla někde mezi 15-14 hodinách jestli je lepší netuším mužeš to zkusit příští sezonu ale určo to bude dobrej materiál pro dašlí tvorbu.

MAHA KALA

atomizing haze essence
Veteran
určo rád vyzkouším.. nebo nějaký tady fellow grower.. ale myslím že by právě bubba tu ssh zrychlila.. ale mezi 15-14 hodinami je sakra dobrý, neni problém to držet v matkárně pak?

M

miris

Berrea krizil ssh vs danish passion nebo co aka seedbook silver muhehe. Bilbo urco vyzkousim starsi typci si to nemohli od dinafemu vynachvalit ale druhej rok uz chytli horsi phena tak ten cut bude feer. Co takhle ssh x pck

D

Dogon

problém to nebude pokud se osvědčí.
akorád už nemám matkárnu jenom takovou udržovačku :) no pro mě dostačující pidi mamky.
na SSH sem dělal dvě varianty a fakt se to šouplo do říjnovejch dožínek.
picture.php

Rakosnicek

Member
Veteran
kámoš od lysý nad labem měl tu sensiho ssh na zahradě loni a dojela v pohodě do konce října, ani plísně prej moc nebylo, akorát nefotil :(

M

miris

Par váčku bez pestíku zhruba 3tydny na květů v zime lol ale to bude terpenada už je to sladce hutnej oder. kokoa kush x chocolope bude MIT něco do sebe. Hej do tohle je winner pheno to sativovy nvm cislo . Dk?

Porksoda

Member
ja sem ted kostoval suché květy ssh co sem dostal

tady této
https://www.icmag.com/ic/showpost.php?p=6596674&postcount=160

můžu říct, že plný zásah, pravda joint nebyl tenký :biggrin: ale nakoplo mě to jak kolumbijské kafe, ale líp :biggrin: kvalita.. a to je bomba ptze podzim byl tragický.. chutná víc haze než moje ssh... brutal

moc dobré to máš porksoda :respect: sem moc rád žes nadělal ssh x bm, to bude jedna krásná rychlá modrá haze :D

Diky za poklonu. Doba je hekticka, tak jsem tadyto nejak minul. Uz je ve flasce nejaky ten mesic, a rekl bych, ze by sis mel dat ještě jedno 'kafe' :)

newhousegreen

-.-
Veteran
Sour Collision / SSH

Attachments

• DSC_0011_11.JPG
    DSC_0011_11.JPG
    155.6 KB · Views: 28
  • DSC_0013_22.jpg
    DSC_0013_22.jpg
    181.4 KB · Views: 27
  • DSC_0014_33.jpg