a fost scoasa din flower, introdusa in veg momentan.
tare curios sunt cum bagi tu plantele in vegetatie outdoor dupa ce au fost in flower.
a fost scoasa din flower, introdusa in veg momentan.
Am vazut frunze trifoliate la cam toate plantele care sunt intrerupte din inflorire si revegeteaza... peace and my two cents
Deci cum nimeni nu mi-a raspuns concret la intrebarea "perioada de flush de cat trebuie sa fie de 1 sau 2 saptamani ?" o sa aleg 2 saptamani cu gandul ca in 2 saptamani are mai mult timp sa iasa nutrientii din sol decat intr-o saptamana.
cred ca o zi e ok. desi am lasat si mai putin si nu a fost nici o problema.In cam cat timp sa evopora clorul din apa la temperatura camerei (20-25 C) ?
Ce este important : Am o problema cu Big Bang-ul si nu prea stiu de la ce sa fie . Deci.... frunzele sunt de culoare verde inchisa (cum au fost si pana acuma) , nemancate de insecte , fara pete si alte dracii pe ale dar sunt lasate in jos (molesite asa) . Cam toate sunt lasate in jos . Eu pana acum nu i-am dat nutrienti pentru ca am vazut ca nu avea nici o problema , dimpotriva ii mergea mai bine decat celor care le-am dat . Iar ieri cand am vazut problema asta am fost sa le dau nutrienti cu gandul ca poate de la aia o fi fost ..... Am lasat postul deschis pentru a ma duce sa fac niste poze si sa le pun pe forum sa vedeti despre ce e vorba si CULMEA si-au revenit frunzele . Sau ridicat la loc si acuma sunt normale.
3) Dar ca idee sa stiu si eu , oare s-o fi intamplat asa ca nu i-am dat nutrienti ? Totusi mie greu sa cred ca nutrienti si-au facut efect asa in 12-15 ore asa .