What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2010 + multe nelamuriri

Status
Not open for further replies.

marian123

Member
Am cumparat azi de http://www.hidroponica.ro/biobizz/152-bio-bloom.html o sticla de Bio-Bloom de la Biobizz.
Are NPK 2.0-6.0-3.5 este 100% organic si mi se pare foarte OK.
Eu de obicei ud plantele cu sticle de 2.5L si 3.5L de apa . Ei spun sa pun in jur de 2-5ml/L la fiecare udare. Am zis la sticlele de 2.5L sa pun 5ml , iar la cea de 3.5L sa pun 7ml de fertilizator la fiecare udare , cel putin primele 2 saptamani . Daca se comporta bine poate maresc doza cu 1-2ml/L , iar daca face figuri (se ingalbenesc frunzele , se inrosesc la margini etc) scad din cantitate.

Intrebari :

1) Cum vi se pare dozajul tinand cont ca le am in ghivece de 20L respectiv 35L ? E ok , mai trebuie marit , micsorat ?

2) Cei care ati mai folosit acest produs va puteti spune opinia si dozajul pe care l-ati folosit pentru a sti si eu mai bine ce si cum sa fac.

DSC00298.jpg

DSC00294.jpg

O

ovexs

1-3 mai hmm..pai si eu le`am pus pe 15 mai si sunt cam la fel vad deci nu am de ce sa imi fac griji intra ele in perioada de flower :) Saptamana viitoare am drum la bucale ma duc si eu pe la magazin sa imi iau niste solutii d`astea poate fac minuni :)

marian123

Member
@ 1-3 mai hmm..pai si eu le`am pus pe 15 mai si sunt cam la fel vad deci nu am de ce sa imi fac griji intra ele in perioada de flower
smile.gif

Am si eu Big Bang-ul pus pe 14 Mai si inca nu a dat nici un semn de inflorire . Probabil o sa dea peste 2-3 saptamani , cred ca are destul timp sa infloreseasca si asa .

marian123

Member
Vroiam sa va spun ca din cele 2 din poza de mai jos doar cea din stanga (PPP) a inflorit , iar cealalta (Church) pare ca mai e inca in vegetatie , probabil o sa intre si ea in floare in 1-2 saptamani.

Eu azi am fost si le-am dat la amandoua fertilizator de flower (Bio-bloom de la Biobizz).

Day 83 - 1day flower.jpg

Intrebari :

1) E ceva rau daca primeste fertilizator de flower cu 1-2 saptamani inainte de a inflori ?

2) Daca ii dai cu 1-2 saptamani inainte de flower o poate ajuta sa infloresca mai repede sau sa se pregateasca mai bine de flower ?

G

growcase

Eu stiam ca Ripen-ul e pentru a inflori mai repede, acum nu stiu daca si BioBloom-ul are aceleasi propietati :D

Edit:
De ce nu le pui mai bine in pamant? Se vor dezvolta mai mult, mai bine si vor da si mai mult bud !

EDIT2:
scuze, nu am fost atent, am crezut ca a dat si topmax, m-am tampit :)))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
in programul ala de utilizare nu scrie nicaieri sa incepi sa dai mai devreme.. nu stiu unde ai vazut asta.
dar nu-i nici o problema.. mai ales ca au deja preflowers cel putin.

G

green_land

uita-te la numarul saptamanilor... bio-bloom se poate folosi din a 3-a sapt.

cu placere!

marian123

Member
Pe program vad ca perioada de flush este de 1 saptamana . Stiam ca este de 2 saptamani nu , pana la urma de cat este ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
din a 3-a saptamana pentru ca ei vegeteaza doar 2 sapt. acolo, conform programului..
D'oh..

marian123

Member
Imi puteti raspunde la intrebarea de mai sus , daca nu ati observat-o o mai scriu odata cu niste modificari :

Pe programul celor de la Biobizz vad ca perioada de flush este de 1 saptamana . Eu stiam ca este de 2 saptamani , pana la urma de cat este perioada corecta de flush pentru cannabis ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
perioada de flush difera in functie de grower. nu am intalnit inca studii care sa dea o perioada minima necesara.

si nu, ala nu era raspunsul, robo e spart.

MJgrow

Active member
azi am dat si eu de un mascul. initial era hermafrodit si apoi s-a vazut a fi mascut in puterea lui.

inca nu l-am decapitat dar a cam stat fara apa si nu e in conditii prea bune.

mai este una care nu imi dau seama inca de sex ca nu l-a aratat. si nca o femela.

si cum am plecat cu capu in sacosa, am uitat aparatul.

am o mica nelamurire, femela a inceput sa faca flori calumea inca de pe acum, dar in varf are cateva frunze cu 3 ramificatii. in loc de 7-9 cate sunt are doar 3. sunt frunze noi.

a fost scoasa din flower, introdusa in veg momentan. ea a continuat sa faca flori dar au aparut frunzele alea ciudate.

in rest creste si se dezvolta destul de normal.

citisem pe forum aici ca de obicei apar acele frunze in 3 cand stagneaza cresterea sau ceva de genu asta.

abia a fost pusa intr-un ghiveci mai mare. cam de 2-3 sapt maxim

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts