ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Limonca ima trenutno okoli 1.9m (če seveda odštejem višino lonca)...
V glavnem sta to dve sorti (Shiva Shanti in Lemon Skunk), ki sta totalno nezahtevni in sta zelo primerni za začetnike (kot sem jaz ...
Upam le, da bo lepa in ne preveč vlažna jesen, ker je Shiva Shanti nagnjena k plesnenju (ful kompaktni in debeli vrhi) - tipičen indoor strain...
Zaenkrat sem malce žalosten, ker je moj prvi kros (prva slika - garden scrog preveč podoben Shiva Shantiju... Veliko raje bi imel lanskoletni Lizard Queen...
Evo še zadnji primerek t.i. Lizard Queen (mini grow . Žal mi nikakor ni uspelo rastline spravit na vegetacijo - sem pa uspel razdeliti par klonov - upam, da se pri komu pojavijo kaka semena).
Zaenkrat sem malce žalosten, ker je moj prvi kros (prva slika - garden scrog preveč podoben Shiva Shantiju... Veliko raje bi imel lanskoletni Lizard Queen...
Z veseljem bi posejal več, pa ni uspelo... Žal sem iz mojega crossa dobil le 8 ful majhnih semenčk, od tega je na koncu vzklilo samo eno - in še ta je ženska rastlina (si morete mislit, da sem si bolj želel samca)... Ko bi uspel samec, bi ga lahko apliciral na še edini klon LQ, ki sedaj raste in bi bilo zanimivo...
Hehe, bo kot kaže treba it do modela, ki mi je lani zrihtal tisti bagseed, pa poskusit še enkrat...