What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2009

weedster

Active member
nice nice ... še nekaj mojega, kolko vidim bom letos še kar hitro kado :D

picture.php

picture.php

več slik pa v temi : http://icmag.com/ic/showthread.php?t=127053

peace :joint:

mark0

New member
..., Shiva Crawler (Shiva Shanti + bagseed Lizard Queen)... Looks just like her father... Getting wider every day, but still no flowers...

Front: Shiva Shanti trying outdoor (LSTd)
Back: Lemon Skunk

mark0

New member
Hvala vsem...

Limonca ima trenutno okoli 1.9m (če seveda odštejem višino lonca)...

V glavnem sta to dve sorti (Shiva Shanti in Lemon Skunk), ki sta totalno nezahtevni in sta zelo primerni za začetnike (kot sem jaz :) ...
Upam le, da bo lepa in ne preveč vlažna jesen, ker je Shiva Shanti nagnjena k plesnenju (ful kompaktni in debeli vrhi) - tipičen indoor strain...

Zaenkrat sem malce žalosten, ker je moj prvi kros (prva slika - garden scrog :) preveč podoben Shiva Shantiju... Veliko raje bi imel lanskoletni Lizard Queen...

Evo še zadnji primerek t.i. Lizard Queen (mini grow :). Žal mi nikakor ni uspelo rastline spravit na vegetacijo - sem pa uspel razdeliti par klonov - upam, da se pri komu pojavijo kaka semena).

weedster

Active member
Zaenkrat sem malce žalosten, ker je moj prvi kros (prva slika - garden scrog :) preveč podoben Shiva Shantiju... Veliko raje bi imel lanskoletni Lizard Queen...

zakaj pa nisi več semen posado? bi imel večjo izbiro pa bi naredo F2 in tam izbral kaj ti je najbol všeč .. in s tem delal naprej

mark0

New member
Z veseljem bi posejal več, pa ni uspelo... Žal sem iz mojega crossa dobil le 8 ful majhnih semenčk, od tega je na koncu vzklilo samo eno - in še ta je ženska rastlina (si morete mislit, da sem si bolj želel samca)... Ko bi uspel samec, bi ga lahko apliciral na še edini klon LQ, ki sedaj raste in bi bilo zanimivo...

Hehe, bo kot kaže treba it do modela, ki mi je lani zrihtal tisti bagseed, pa poskusit še enkrat...