Na koncu je bila po mojem ena lepa 100tka (kuhinjska tehtnica je skupaj s štiblicami pokazala 120g suhe robe)... Posajena je bila dokaj pozno, uporabljal nisem nobenih gnojil (razen parkrat namočene koprive) - tudi zemlja je bila čisto navadna - kot je na njivi, tako da bi zadeva znala pokazati še dosti več. Kar mi je bilo najbolj všeč je bilo to, da sem pobiral že v začetku septembra - upal sem, da bo tudi cross ShivaShanti x LizardQueen zgoden, pa žal ni tako...
Žal zaenkrat nimam še nobenih drugih samcev (sem še začetnik, tako da je moj asortiman še zelo majhen - ampak kot je rekel Ed Rosenthal: "Smoking is not addictive, growing is..."
aja,po moje je neka mostly indica ...
tvoja rastlinca meni zgleda bolj kot sativa...bolj na haze vlece,ki ti vidis mostly indica? upam da se ne motim ker tolk pa se spoznam na rozice ...drugace pa lepo posrkbi za to flanco,ima neki potencial...menda bo cvetela malo dalje kot si mislis sativa... najlepsi high
Čudno poletje letos, upam da nou več veliko dežja, prvo plesen sem že pobiral z rastlin.