What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2006!!! Jakie odmiany???

Marcinbc8

New member
Witam wszystkich :D szczególnie zainteresowanych hehehe :wave:

Sprawa jest prosta. Napewno nie jeden z nas chciałby wiedziec wiecej na temat zewntrznej hodowli pod naszym Polskim słoneczkiem i klimacikiem. Chciałbym by głównym tematem forum były odmiany, ich zdjęcia i opis ziółka wyhodowanego w Polsce przez Polskich ogrodników :joint: Sam w tym roku przymierzam się do poważnej hodowli i chciałbym wiedziec więcej na ten temat. Piszcie wszystko co jest pozyteczne i mogłoby ułatwić uprawę pod słoneczkiem. Jak sami wiemy człowiek uczy się na błędach, więc lepiej byłoby gdybyście to wy o nich pisali i nowi zielarze nie mieli z nimi problemów.

Sam mam już w posiadaniu :chin:
4 Purple Power z Female seeds
10 Early Special z Nirvany
10 Holands Hope z Nirvany

Planuje jeszcze kupić 4 Purple Power z Female Seeds i to by było na tyle :D
Piszcie o hodownaych przez was odmianach i pomagajcie jak możecie
Pozdrooo dla wszystkch :joint: :wave: :wave: :wave:

Marcinbc8

New member
Swoich fotek Purple Power niestety nie mam :badday: mam nadzieję że w tym roku będą :yummy:
Pozatym niewiem czy to wporzo zamieszczać innych fotki, bo mam troche zdjęć dotyczących tej odmiany i innych :joint:
Zoabczymy jak zrobimy :D
Pozdrooo

G

Guest

Ja zamierzam wysadzic hollands hope z nirvanki jedna paczke , purple power z femaleseeds jedna paczke , i zastanawiam sie nad cindy'99 :):) jeszcze zobacze czy mi fundusze na to pozwola... ahia i wszystko mam zamiar zamowic w www.cannabis.fr.pl Pzdr. h9t

Marcinbc8

New member
To patrze mamy podobne plany na ten sezon :D Też myślałem nad c99, ale niestety mieszkam w tych zimniejszych regionach Polski i myśle, że by u mnie nie doszła do końca :badday: Życzę Ci powodzenia i wszystkim innym :joint:
Narka i Pozdrooo

G

Guest

Nom... ja slyszalem duzo dobrego o cindy'99 wiec ja zamowie jak bede mial hajs na te pestki :) Zapomnialem dodac ze mam 4 bagseeds i 8 bagseeds czyli jeszcze dwie dodatkowe odmiany mi dojda :D Pzdr. h9t :)

Marcinbc8

New member
Szczerze mówiąc bag seeds szczególnie w Polsce to moim zdaniem nie jest dobry pomysł. Ogólnie nie polecałbym, ale możesz chociaż potestować na nich różne rzeczy. Różne metody hodowania itp. Sezonik już niedługo się zaczyna :D niech ten śnieg szybciej schodzi, bo musze jeszcze z 2 miejscówki znaleść hehehe Co do C99 to też mam na nia ochotę i z miłą chęcią bym w nią się zaopatrzył.

Jeżeli ktos hodował skunk special na outdoorku w Polsce niech napisze jak doszła i czy jest sens sadzić w naszym klimaciku :D Oby ktos się znalazł

Pozdrowienia wszystkim :D Narka

G

Guest

@Marcinbc8 powiem ci tak, ze i tak nie mam nic do stracenia. Indoor w moim przypadku odpada bo nie mam mozliwosci wiec zostaje tylko out je dac.... najwyzej z niedojrzalych krzakow sie zrobi makumbe ]:-> Pzdr. h9t

Marcinbc8

New member
Zastanawiam sie gdzie się podziali prawdziwi ogrodnicy z pod słoneczka!!!!!! Obudzcie się ludzie i poradzajcie ile możecie, przecież to na was wielu liczy. Miejmy nadzieje, że coś tu się ruszy ludzie :D
Pozdro i narka

polak

Active member
Helo gajs ;)

Jakie banki mozecie polecic z dobrymi outdoorowymi odmianami?? Najtansze, najpewniejsze, itd. :)

peace

CupsLock

Member
ja mam z tamtad all za darmo madziu dostalem ze 3 kartony i mase pesteczek. mam nadzieje ze meteorolodzy sie myla z prognozami

G

Guest

wiem wiem....ten kooes jest naprawde spoko :D chyba w kazdej kwestii idzie sie z nim dogadac :D

Wilk

Member
Elo ,elo
Ja na ten sezon biore pestki od pana salvii, a dokladnie passiona. 100 szt na 3 osoby, ale i tak nie bede wszystkich wysiewal.
Mam jeszcze
10x Mexican sativa
2x AK48
1x Early Misty
1x Papaya
1x PPP
8x Bagseed
To bedzie moj 1st grow Outdoor. Mysle ze bedzie dobrze :D

Pozdro

cannabolic

Member
Ja stawiam w tym roku na ak-48... ok 30szt bedzie, no i żeby nie było nudno to durban poison w ilości 10... Myślałem też o cindy'99 ale boje sie o lato. No właśnie co z tym latem??? Raz mówią że bedzie upał dekady a raz że max 22st w lecie... o co tu chodzi? W sumie jakby nie bylo to wyjdzie na to że tv jednak nie kłamie... komercha...
Peace for all

mario_PL

Active member
siema, to moj pierwszy post na tym forum wiec pozdro dla wszystkich

ja w tym roku bede mial cindy99 i NL z female seed oraz kilka sztuk santa maria , mam nadzieje ze pogoda dopisze bo nie wysadzam nic wczesnego

jakie nawozy stosujecie na veg w out??
na kwitnienie uzyje chyba polifoski 8, do tego przez caly czas biohumus, a na wega slyszalem o saletrze, ale moze znacie cos lepszego

co do trenowania, to bede mogl zastosowac chyba tylko FIM, i tu moje pytanie, kiedy przyciac pierwszy raz i co ile pozniej przycinac?

P.S to bedzie dopiero moj drugi sezon i chce poprawic moje osiagi z ubieglego roku:)

Last edited:
G

Guest

jak to jest z ta saletra amonowa...? jak sie dawkuje ? ile sypac na jaka powierchnie ? i co najwazniejsze...keidy sypac?

Latest posts

Latest posts