What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2006!!! Jakie odmiany???

LDV

Active member
Witam
Mam takie małe pytanie:
Słyszałem że "bubblegum" sadzili growerzy w angli i cośtam im dochodziło.
Ktore "bubblegum" się nadaje na outdoora waszym zdaniem najbardziej, ktore jest najbardziej stabilne (chce zrobic nasiona)...
Zastanawiam sie najbardziej nad:
Serious Seeds - Bubble Gum
THSeeds - Bubblegum

ale biore też pod uwage te (niewiem czy słusznie)
Sagarmatha Seeds - Bubbleberry
BOG Seeds - Bogglegum - Boganza Liquidation

Co wy o tym myślicie?

Z góry dzięki za odpowiedzi

czumek

Member
jak narazie to nikt nie odpowiedzial na moje pytanie, az tak trudne jest :)?
Chce troche wysadzic na outdoorze i nie wiem jakie odmiany wybrac, planuje posadzic jakies 5-6 paczek czyli ok 25 ziaren, wszystkie bede zamawial z cannabis.fr.pl
Nasionka female dostepne na tej str. to:
white widow
cinnamon
grapefruit
ice
nev. haze
northern light
ice
white widow
easy sativa
maroc
purple power
C99
grap. x nev. haze
pure nev. haze
Sour NL x Nev. Haze
ww x big bud
Nie wiem jakie odmiany wybrac, jedynie jestem pewny C99, grapefruita.
Wie ktos moze czy w polskim klimacie Ice, white widow, NL, ww x big bud, grap. x nev. haze dojda ? Wszystkie nasionka sa z femaleseeds.nl

pozdr

Last edited:

Wilk

Member
Czumek z tego co sie orientuje to te odmiany na dole co wymieniles nie maja zbytnich szans na dojscie, no moze oprócz NL. Samo WW moze by dalo rade przy slonecznej jesieni ale ww x big bud to juz raczej nie da rade. Z drugiej strony czasami oplaca sie zaryzykowac:)

btw. Macie jakies fotki Passiona #1 ? Bylbym bardzo wdzieczny jakby ktos wrzucil.

Pozdro

G

Guest

Wilk a ja bardziej bym stawial na ww*bb niz na samo ww :) BigBud jest silna indica i kwitnie chyba gora 60dni (albo mniej nie pamietam juz).
Czumek haze napewno nie dojda. Moze Northen jeszcze dojdzie. C99 i Grapefruit powinien napewno dojsc.
Pozdro

Wilk

Member
moze i masz racje ale w sumie to one oby dwie sa rasami in a nie out. A poza tym to nie przypominam sobie aby ktos mial Big buda na out. Nie widzialem zadnej fotorelacji. Wedlug mnie to one dwie nie maja za bardzo szans na dojscie. Ale tak jak mowilem, jak sie nie zaryzykuje to sie nie dowiemy.

G

Guest

Hmm BigBud jest raczej out. Ale wlasnie spojrzalem na seedboutique i podaja ze ww kwitnie 54dni. Trzeba ryzykowac :D Ale duzo zalezy od pogody. Jak bedzie kiepska to nawet typowe out nie dojda.
Pozdro

Wilk

Member
ja tam za bardzo nie wierze w te opisy breederow. Przede wszystkim to opieram sie na doswiadczeniach farmerow i na ich wlasnych spostrzezeniach. Najlepiej to by bylo jakby sie ktos wypowidzial kto mial ta odmiane.

Pozdro

omen

New member
ja tam w tym sezonie ryzykuje ze skunksem specialem/klony/ zobaczymy co z tego bedzie.. oprocz tego oczywiscie mam prae strainow co dochodza pod polskim sloneckziem, ale bardzo mnie ten skunks ciekawi.. ;]]

..peace..

czumek

Member
Dzis rozmawialem z wlascicielem cannabis.fr.pl i na out'a wybralem takie odmiany:
2 paczki c99, northern light, 2x grapefruit, skunk special i easy sativa jak myslicie dobry wybor? Nasionka bede kielkowal za jakies 2/3 tyg.

pozdro

G

Guest

A ja chcialbym sie zapytac w sprawie Hawaii x Skunk#1 z nirvany.... co myslicie ? dobry wybor pod nasze sloneczko ? Jezeli nie to jakie byscie polecali odmiany z cannabis.fr.pl z nirvany ? Z gory dzieki :)

G

Guest

A więc jeśli chodzi o sprawe Hawaii&skunk-a pozwole sobie cacytować słowa cheech and bong-a
"hawai x skunk1 to jest klasyka chlopaki prawdziwy oldschool daje rade u nas rosliny kszary te rosna olbrzymie na pewno przerastaja kazdego rolnika:) moc jest srednia taka jaka lubie zapach i wyglad niesamowity wchodzacy w sative lisciory maja bardzo dlugie cienkie i ostro zabkowane paluchy jak u klasycznej przemysłowki :) "

Ja go mam zamiar wyprubować, bedą regularnie fotki i opisy:)

Last edited:

Latest posts

Latest posts