What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor 2005

Ikser

Member
Niebawem mają przyjsc mrozy,ale ja sie nie łamię,bo nasiona trzeba kielkowac...;)...

Wykielkowaly mi i juz są w doniczkach:
3x Bubbleberry X Buddah Sister (HCS);)
3x Shroom X Buddah Sister (HCS)
3x Skunk#1 (NR)
4x WW(NR)
5x WW Female Clones(NR)
9x Lowryder

POWODZENIA!!!!! Ja dzis ide szukać spotów,bo troche kielkowalnosc przerosla moje oczekiwania:p:p... A w bubble clonerze jeszcze mam z 10 klonow:/.. narazie trzy sie ukorzenily:)..

Zapowiada sie ciekawie... Oby nie zapeszyc;-)... Pozdro!!!

Uhhhh Bejbi..., Yeahhh Bejbi!!!!! :moon: :whip:

:biglaugh: :wave:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no to start jest bardzo dobry.
teras aby tylko pogoda byla. ciekawe jak te Bubbleberry X Buddah Sister
Shroom X Buddah Sister urosno? sam niemoge sie doczekac
jusz niedlugo.

peace

Hej Ikser to naprawde jest ogrom plantow :D
Miejscowka to 50 % udanego sezonu :)
Bo albo znajda albo nie. Dzisiaj z coopa sie wybralem razem z lopatami i mamy juz 4 lub 5 dolow, reszte sie dokopie pewnie w tym tygodniu. Ikser masz moze aparat ? :) Za jakis czas fotki bylyby mile widziane. Powodzenia z ta hodowla.
Radze ci zaopatrzyc sie w pare ladnych workow ziemi :D

Ikser

Member
Shroom X BS i Bubbleberry X BS bedo uprawiane w folii z pomidorkami:D... Musze wymyslic cos,zeby babcia sie nimi nie zainteresowala... Powiem moze,ze To szalwia,albo tyton... Sam nie wiem... Babcia jest madra:/.. Kiedys zasadzila sobie troche maku,zeby miec ziarno, ale policji to nie interesowalo i wpadli i kazali wyrwac wszystko i babcia ma juz doswiadczenie;)... Ech.. macie jakies inteligentne pomysly??

Klony WW bedo w jednej kupie wszytskie.. LR planuje wykiekowac jeszcze z 15 sztuk i porozsadzac wszedzie gdzie sie da,bo sa male i mam nadzieje niezauwazalne;-)... Dzis przeszedlem 15 km w poszukiwaniu spotow i znalazlem kilka w miare przystepnych miejsc... Teraz tylko czekac... Jeszcze miesiac,wiec bedzie dobrze;-).. Wysade planuje w okolicach długiego majowego weekendu.. Jeszcze 2 tyg i jadymy;)...
Ide spac.. kolorowych wszystkim..

Mr. Smee

Member
u mnie tez wykielkowaly 3 LSxBS ( z czterech) i 3 White Rudy. Niedlugo bede je przesadzal do duzej doniczki :wave:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
tak to LifeSaver x Buddah's sister.

tylko mala runda tych nasion zostala zrobiona. takze tylko pare osub dostalo te nasiona.

bendo indica kwiatki z tego. napewno cos smacznego

peace

Ikser

Member
No niestety do mnie nie dotarły.. Ale.. Moze chociaz ich dzieci do mnei dotrą;)..

Dziś włozylem 9 klonow z buble clonera w ziemie i reszte wykielkowanych nasion...

Czekac tylko.. Koleja partia klonow(20) idzie do bubble clonera;-)..

Ikser

Member
Nie wiecie,czy HCS wysłali do poslki jakąś paczkę z crossem TRC SUDDENLY BLUE?? Jak ktos ma jakies info w tym temacie bylbym wdzieczny;)...

Ikkkzzzzz dEsIGnEr::.. ::friends::

G

Guest

mam pytanie czy niezapozno teraz kielkowac?? bo ja czekalem na psy i niemialem kiedy ale sie chuje do mnie niepofatygowali wpasc moze dlatego ze w pore szumu narobilem

D

dEv-9

Ja przed wczoraj, i dzisiaj (juz od godziny) na parapecie jest 14 doniczek, 6 x Papaya, 6 x DSD x BS, 2 x Skunk#1, Jeszcze dzisiaj dojdzie do nich 6 LS x BS, 8 x Skunk#1 i 4 DSD x BS.

A jak tylko wyzdrowieje (bo straszne chorobsko mnie meczy) to jade na poszukiwanie miejscowek. :wave:

i Licze ze za 2 tygodnie dopiero na dwor ale damy rade. :biglaugh:

G

Guest

ja skielkowalem zara po napisaniu tego posta silver durban star sweet roxana dark chila jakies unknowy ale palilem topy z ktorych je wyciagalem i od esbena 27, big, mix i z OS jeszcze dawno temu silver durban stary:]

D

dEv-9

No to wszyscy widze mamy cos ciekawego i kazdemu sezon powinnien sie udac. :wave: :friends:

Ikser

Member
Haha.. wczoraj byly takie przeciągi, że odfruneły mi z parapetu dwie doniczki z niewykielkowanymi nasionami LR,ale trudno sie mowi... spalilem chmure z ich rodzicow za ich spoczynek i bedzie dobrze;-)...

THC007.. Nie wiem dolkadnie.. Okolo tygodnia,ale 95% sie ukorzenia, wiec metoda rewelacyjna!!

Widze,że wszyscy tutaj mamy Bardzo ambitne plan..ty:p na ten sezon...

Dev:
Papaya,
DSD x BS,
Skunk#1

Raniec:
Silver durban star,
Sweet roxana,
Dark chila

Jutro jade 100km od swojego miasta wymienic sie za klon WW na klon K2, oraz pestki LR za pestki NLxHAZE.. Wykielkuje jeszcze te pestki i bedzie ciekawszy out...

Aktualnie in my garden:
(Żadne nie wyszły z ziemi jeszcze)
4 WW
3 S#1
3 BS X Shroom
3 BS X Bubbleberry
7 LR
4 Mother plant WW
12 Clones WW

YoZ!!!!!

G

Guest

heheheh to co napisalem to tak 1/4 tego co sadze cos sie znajdzie jeszcze w moim magicznym pudeleczku :D Jutro albo dzis biore siekiere i lopate i ide karczowac miejscowe pod guerilla plantation :D

D

dEv-9

Ja jak wyzdrowieje to sie wybiore jeszcze w ten weekend. Duzo miejscowek jest do zwiedzenia wiec cos fajnego sie wybierze napewno. :wave: :yummy:

Ikser

Member
No raniec, jeżeli to 1/4, to naprawde ciekawie... Myslisz, że to co wymieniłeś poradzi sobie u nas?? Czego sie spodziewasz?? :chin: :confused: ...

:joint: :wave:

Latest posts

Latest posts