What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Out képek gyűjteménye

Hát igen,nem ártott volna neki 1-2 hét.Csak azért szedtem le mert nagyon büdi volt.Nyitott ablaknál az egész lakásban érezni lehetett.És persze pont azt a fajtát fogtam ki ami ennyire bűzlik.

armor001

New member
10. hétben

picture.php

Ami lemaradt!XD Superskunk/Critical autofem!

SnoopDogg

Member
Shaman.
Korán kezdte, jó két hónapja virágban van.
Hétvégén szüret. :woohoo:

Attachments

• IMG_20190826_111649.jpg
    IMG_20190826_111649.jpg
    115.2 KB · Views: 44
  • IMG_20190826_111954.jpg
    IMG_20190826_111954.jpg
    25 KB · Views: 41

Pillang

Well-known member
Évek óta ugyanoda hanyítom ki a pakkos magokat, kezdenek a rudik nemesedni. Kár, hogy a környéken nincs kender föld, fast flowerst csinálnék mindből
picture.php

what_can_there

Well-known member
Augusztus eleji vetesu Durbanok. Ket fenot hoztam, az egyiknek pirosas bibeje van, a masik sima feher, kb. 4 hetuk van meg hatra aratasig.

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Coldplay001

Active member
ezen a novin mar latnad ha nagyon magos lenne. ezt te is ellenorizheted. nezd meg a bugakat kozelebbrol....egyebkent ha eddig nem nagyon nevelgetett magot most mar nem is fog ;) igy a vege fele

SnoopDogg

Member
Nem vészes a helyzet, csak maradt bennem egy kis para a shamanom után, azt jól tele verte. Bár az a pollenkoncentráció csúcsán virágzott...

kisgyerekke

Active member
Jahm, csak ne lenne ennyi élősködő, ami a kis királynőm virágait zabázza.

Meddig maradhat kint még a növi? Ilyen időben még érdemi változás történhet? Matekban vagyok, mert nem tudom, hogy annyival jobb lesz e a produktum, amennyivel kevesebb virágom lesz a végén a hernyó zabálás miatt.

Latest posts

Latest posts