Wasze zdanie jest w większości jednakowe ale ja nadal uważam że akcja jest bardzo nieodpowiedzialna bo łatwo jest kierować ludzmi w młodym wieku - . Dzieciaki są głupie za dużo mówią o roślinach chwalą się -a później przejebane mają przez głupie jaranie .Tylko niech nikt nie pisze że lepiej gdy młodzi palą niz piją bo najlepiej gdy nie robią żadnych z tych rzeczy Peace 5
Lubie dyskutować mam swoje zdanie ! i
W sumie to się z tobą zgadzam
Moje zdanie jest takie, ze nie trzeba dawać im pestek bo wiem jak to bylo jak mlodszemu bratu dalem kilka pestek, posadzil i chwalil sie po calym miescie ze hoduje itp.
Jaranie niech sobie kupuja ale do sadzenia to jeszcze troche daleko
Jezeli ktos sie z tym nie zgadza to prosze o zabraniu glosu w dyskusji
(moze poprosic tych "dzieciakow" o jakies fotki roslin i jezeli sa w miare to mozna im kilka pesteczek dac.)
Peace
W tym akurat przypadku (OP) moje zdanie jest jedno. Propaganja ponad wszystko. Ważne aby ludzie wiedzieli że marihuana to zwykła roślina a nie narkotyk, że przy odrobinie wysiłku może dawać wspaniałą satysfakcje z samej nawet uprawy. W końcu że to nic złego. To powinno być głównym celem tej akcji.
ostatnio co raz to częsciej słyszę, że na op kasują tematy [dobre tematy, bez spamu], niesłusznie rozdają ostrzeżenia itp... nie wiem, nie siedzę na op... tak słyszałem... wychodzi na to, że trzeba naspamować na maxa żeby zdobyć te 20 postów
Pozdrawiam i na Open Seeda namawiam