Poczytałbym na forum otwartej pestki ale coś im serwer chyba padł bo nie mogę wejść na ich witrynę. Mam jedno pytania, czy na jedną osobę mogę zamówić tylko jeden przykładowo pakiet rozszerzony czy można więcej? I co mam podać w tytule przelewu, naturalnie wydaje mi się że numer zamówienia ale też nigdzie nie znalazłem tej informacji. Btw do kiedy trwa akcja? I ile mniej więcej trzeba czekać na pestki od momentu wpłacenia, pytam bo za 2 tygodnie wyjeżdżam i nie wiem czy się wyrobią w tym terminie.
Mam takie pytanie co do nasion, co myslicie o nasionach w workach z weedem ? Albo z kad wy bierzecie dobre nasiona. ?
Tak samo czekalem czekalem i nic. W koncu sie upomnialem to osoba odp na maile odp mi ze przelew nie dotarl, wina banku, bla bla bla. Mam dowod w postaci elektronicznego potwierdzenia przelewu.
Myslalem ze OP to akcja charytatywna a nie sposob na napchanie komus kieszeni. Wiele osob zaplacilo i nie dostalo pestek.
Drugi raz nie popelnie tego bledu Wam tez nie radze drugi raz placic.
Równiez byłem ofiarą takiej sytuacji dwa lata temu. Zapłaciłem za pakiet podstawowy i nigdy pestek nie ujrzałem. Całe szczęście, że są to psie pieniądze, ale bądź co bądź pieniądze.
nie kwestia pieniędzy tylko w tym przypadku czasu który się traci.
kurwa ale lipa ja tez nie dostałem...
niewiem dlaczego nasz moderator dziwnie ,jawnie nie reaguje na cały ten temat.
Jawne łamanie pkt.7 Zasad działania forum Icmag.
co to ma wogóle być?!
(...)znam wielu innych ludzi z otwartej pestki, byłem niedawno na imprezie zorganizowanej przez otwartą pestkę w Wawie i sam sie przekonałem że rzeczywiście jest to inicjatywa polegająca na upowszenichnieniu hodowli w Polsce i m.in rozdawaniu pestek a także np. uświadamianiu ludziom jak mają się zachowywać w stosunku do stróży "prawa" w tym kraju. Poza tym (...) otwarta pestka, wolne konopie, hemplobby to nie są seedshopy tylko inicjatywy walczące o legalizację marihuany w Polsce, m.in organizują marsz wolnych konopii w maju w Wawie.
To że jest tam element komercji, bo np. szukają sponsorów wśród sklepów z akcesoriami czy różnymi seedshopami, to oczywiste, ale ludzie z czegoś muszą żyć lub organizować za coś eventy.
Tak więc jest tak, ja ich nie reklamuję, ale mimo wszystko wspieram (...)