Favoritos
Member
Pestki na OP 2010
Pestki na OP 2010
Zapraszam [email protected] w celu zasięgnięcia dalszych informacji.
Co do paranoi to może nie, ale bankowo przemysłówki w 2008 nie dostałeś gdyż jak już Gota pisał nie było wtedy jeszcze akcji zbierania ziarna i ziarno na OP było 100% zajebistym ziarnem, poza tym nieźle czytać że żywiczne zajebiste baty, ale nieklepiące ;]
Co do przemysłowej konopi to dodam że nie posiada ona szczytów lecz grube łodygi i trochę liści oraz wytwarza o wiele większe i 'nieubarwione' ziarna, które łatwo rozpoznać.
Polna Konopia za to wytwarza zazwyczaj malutkie ziarna.
Co do płacenia z poczty to oczywiście jak najbardziej ;]
A w sprawie przekazania pestek na OP 2010 zapraszam do kontaktu [email protected]
Źle rozumiesz 'Bread' , nie ma czegoś takiego jak grono przyjaciół Goty, są za to rolnicy, moderatorzy aktywiści muzycy i spora rzesza ludzi o których jak widać nic nie wiesz..
Jak już pisałem pestki od indywidualnych ludzi wedle prośby wysyłającego mogą zostać przekazane z przeznaczeniem na wrzucenie do wspólnego mixa, mogą zażyczyć sobie żeby poszły na różnorakie konkursy lub do konkretnych osób<np.doświadczonych rolników>
Co do rzeczy których nie widzisz na forum OP -uwierz mi są tam, ale nie dowiesz się o nich wchodząc na 5 minut.. Poza tym skoro taki chaos według Ciebie tam panuje to może sam zorganizujesz akcję open seed dla mas ? -może zobaczysz że fajnie się komentuje, ale pomóc to już niema chęci..
Pozdrawiam Favoritos
Pestki na OP 2010
mam jakies ~2000 nasion, nie wiem, nie liczylem, moge wyslac wszystko
Zapraszam [email protected] w celu zasięgnięcia dalszych informacji.
Otwarta Pestka, rowniez nie korzystam, rowniez popieram, jednak kilka rzeczy do poprawy.
Moze to moja paranoja, ale wg mnie ktoś robi anty-propagande i wysyla na OP ziarna przemyslowki w dosc duzych ilosciach. Z OP 2008 mialem dwa planty ktore dawaly doslownie ZERO highu, wygladaly jak ganja, piekne zywiczne budsy, niestety BRAK highu. Planty rosnace obok Passiony#1 organic byly rozpierdalajace :] Musiala to byc przemyslowka, zupelny brak thc.
Tak wiec niefajnie jak ktos wrzuca jakies mile f2 powiedzmy od takiego milego pana Plantatora do jednego wora z zupelnie niekopiacym mixem przemyslowki.
pamietajmy ze w naszym kraju ciagle wiecej przeciwnikow niz zwolennikow ganji, dlatego tez nie wysylajcie kasy na konto Goty ze swoich prywatnych kont, bo to moze skonczyc sie mega przejebem. W naszych realiach prokuratura jesli sie uprze zdobedzie dane osob wplacajacych. Dlatego ja zawwsze wplacalem w okienku pocztowym z innego nazwiska, tylko ID sie zgadzalo.
poza tymi dwoma niekopiącymi, zawsze byle mile palonko z OP jest to tez dobra opcja dla first time outdoor growers, ktorzy zupelnie za free na kurzym gownie, przedzierajac sie z lopatka przez haszcze moga sobie posiac wlasna ganje :]
ja wlasnie wysle im tego roku taki mix f2, jeno sprawdzony jakis seedbank wysylal w gratisie, bodaj sensimilla.pl i sie rozmnozylo tego roku
peace
Co do paranoi to może nie, ale bankowo przemysłówki w 2008 nie dostałeś gdyż jak już Gota pisał nie było wtedy jeszcze akcji zbierania ziarna i ziarno na OP było 100% zajebistym ziarnem, poza tym nieźle czytać że żywiczne zajebiste baty, ale nieklepiące ;]
Co do przemysłowej konopi to dodam że nie posiada ona szczytów lecz grube łodygi i trochę liści oraz wytwarza o wiele większe i 'nieubarwione' ziarna, które łatwo rozpoznać.
Polna Konopia za to wytwarza zazwyczaj malutkie ziarna.
Co do płacenia z poczty to oczywiście jak najbardziej ;]
A w sprawie przekazania pestek na OP 2010 zapraszam do kontaktu [email protected]
Jeśli dobrze rozumiem, osoby indywidualnie podsyłające pestki zasilają konto grona przyjaciół goty. Na forum OP nie ma żadnych wytycznych do pozyskania ekstra pestek, bądź materiałów. Akcja jest przeprowadzana chaotycznie, może dlatego, że nie ma się kto tym zająć.
Źle rozumiesz 'Bread' , nie ma czegoś takiego jak grono przyjaciół Goty, są za to rolnicy, moderatorzy aktywiści muzycy i spora rzesza ludzi o których jak widać nic nie wiesz..
Jak już pisałem pestki od indywidualnych ludzi wedle prośby wysyłającego mogą zostać przekazane z przeznaczeniem na wrzucenie do wspólnego mixa, mogą zażyczyć sobie żeby poszły na różnorakie konkursy lub do konkretnych osób<np.doświadczonych rolników>
Co do rzeczy których nie widzisz na forum OP -uwierz mi są tam, ale nie dowiesz się o nich wchodząc na 5 minut.. Poza tym skoro taki chaos według Ciebie tam panuje to może sam zorganizujesz akcję open seed dla mas ? -może zobaczysz że fajnie się komentuje, ale pomóc to już niema chęci..
Pozdrawiam Favoritos