What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Orangin's 2nd GROW :D

cardiel

Member
Azzzzzz said:
LOL jaja se robisz ??, a moze wojowniku chrystusowy nie masz co zrobic z plonem ?? :rasta:

pozdr

potwierdzam :smile: moje laboratorium jest otwarte na wszelkie probki...

no nic.. troche dziwne to jak dla mnie, ale spoko... jezeli czujesz taka potrzebe, to zycze Ci powodzenia w dazeniu Chrystusowa drogą

...

pozdro Cardiel

G

Guest

Już na pm mówiłem... szanuję Twoją decyzję chociaż nie bardzo ją rozumiem. Każdy jest panem swojego losu. Życzę Ci powodzenia na nowej drodze życia.

Ale... Orangin, jesteś pewien że te pamiętniki są drogą do Boga? (Nie dałem rady pierwszego do końca wysłuchać) Mi to szczerze mówiąc wygląda na sektę. Jakąś czarną sektę.

Możesz powiedzieć co tak mocno na Ciebie wpłynęło?

Wg mnie można dążyć do Boga różnymi drogami. Ja chwalę Pana kochając swoją rodzinę, przyjaciół, medytując w rytmie bębnów przy ognisku gdzieś w lesie...

Drogi radykalne zwykle są złe... chyba...

Last edited:

Yarcio

Member
Zycze szczescia na nowej drodze zycia, chociaz mam nadziejze ze kiedys zmienisz zdanie. Mimo to jednak calkowicie szanuje Twoja decyzje i wypada mi napisac jedynie to, co grunwald - kazdy jest panem swojego losu.

tomato

Member
Veteran
wielki szacun orangin, nie do konca to rozumiem, ale zycze szczescia !
ja jednak zostaje po ciemnej stronie mocy..
czy to nie jest aby fanatyzm ?
pozdrawiam :rasta:

C

Ca2

Szczerze...Orangin...POWODZENIA!!! Jest ci to teraz bardzo potrzebne.
Jeżeli potrzebujesz ekipy wsparcia to na zielone-mity...jest tam forum gg i czat.

Sam szczerze bym chciał się wyrwać z tego "zielonego snu"...Za często wpadam w wiry i przepalam dłuższe okresy czasu. Widać to nawet po mojej obecnej roślince, którą nieco okaleczyłem <hihi>. Po odstawieniu dopadają mnie deprechy i nervosole więc jest to sygnałem, iż coś w pokrywie sie pojebało....
Pamiętaj opylić HPS :D ja tego nie zrobiłem i mój grow zmartwychwstał :) Ja planuje jeszcze 2 kolejne uprawy ze swoimi crossami a później kto wie... powoli już też mam dosyć tego wszystkiego bo całego życia nie można przepalić. Za dużo z tego życia ginie. Na zbyt wiele spraw upalona głowa się zobojętnia. Bless 4 U Oranżadowy!

Latest posts

Latest posts