What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Is de pe 10 în Spania, și nu știu o iotă. Abia zic Buenos dias si gracias. In rest nu știu nici o boaba! Da de fumat se poate! Fumuri faine flăcăi!

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Ca sa nu mai dea explo cu pietre:
shantz2024.jpg

Au stat 10 zile in grow box, scoase afara pe 3 sept.
Stanga Cheese, dreapta Peyote Critical.
Desi a trecut canicula le-am amestecat in sol cate-un bol de dolomita cu ceva micronutrienti, root juice si alga mix.
Cate un pumn de micorize (fungi benefici) la plantare iar la prima udare i-am dat Granusol pt radacini (P mult).
Deocamdata-s pe grow nutes si nu le trec pe flower nutes decat in sapt 2 de floare. Out tarziu, il trag de par cat pot. :biggrin:
E prima data dupa ani de zile cand plantele mele arata normal. :LOL:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Holá Buena!
Nașule când e cannabis cup și unde are loc? Sau cum se numește mai exact, că după aia am sa caut eu să mă informez!
Gracias amigo! :smoke:

piramidon

Veteran
Saptamana 3 de flower, intra intr-a patra.
N-aveam chef nici de munca nici de update, da' cand am vazut in ce hal erau cojite usile alea din sant, am zis sa bag neshte folie (antiburuieni).
cojit.jpg folie1.jpg folie2.jpg
Se vede ca e cojit exact unde bate soarele, pe latura umbrita (dreapta pozei) zici c-am pus acum usa aia...
Pe langa avantajul de a proteja bud-ul de contaminare - farame de vopsea, noroi din stropii de ploaie, etc, folia face fetele mai fotogenice, uite ce misto contrasteaza verde pe negru. :LOL:
Voi imbunatati si aportul de lumina cu chestii albe/lucioase, deocamdata am atarnat o panza alba si o sa mai bag si ceva aluminiu sa prinda razele din vest. ;)
O sa mai adaug si cate un strat de (10cm) iarba uscata ca izolatie in jurul ghivecelor sa nu patesc vreun blocaj de nutrienti de la temp joase ale solului...
Peyote Critical se cam trezeste pleostita dimineata si am avut si ceva semne de C + P def, cum stiu ca le-am dat ce le trebuie, doar frigul ramane.
Va tin la curent, desigur. :tiphat:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Una pregunta! Cum pot obține și eu o invitație la un club (social club) de ăsta, am văzut care mai oferă și gratuit invitații după ce te înscrii cu numele prenumele email și naționalitate pe saitul lor ! Apoi îți trimit ei mai multe detalii pe mail. Presupun că e și o taxă de înscriere ceva. Care știți să mă îndrumați și pe mine?? Care sunt procedurile? Că majoritatea cluburilor îți trebuie un sponsor! Sau o cunoștință care e membru acolo! Am vreo șansă să mă înscriu?

piramidon

Veteran
Mah vasy, nu stiu cum se obtin invitatiile alea, da-n locu' tau as bantui vreo doua forumuri desde espagna cercando contestar la pregunta de mai sus.
No habla mexicano? Gugle-i prietenu' tau, traduci cate-un cuvant / expresie odata si dupa ceva vreme ai si raspunsul si te pomenesti si cu ceva spaniola-n plus in bagaj... :2cents:

piramidon

Veteran
Dimineata pe racoare are alt sens in noiembrie...
neatza6nov.jpg neatzaPeyote.jpg
Zilele astea am apucat sa le impachetez ghivecele-n paie si folie, cu gandul tocmai la inghet. Ete na! :LOL:

Ieri le admiram la un cui in sant si ma gandeam ca mai am 2-3 sapt daca m-o lasa vremea...
IMG_20241105_120313.jpg IMG_20241105_120348.jpg IMG_20241105_120401.jpg
Ar trebui sa ma lase, ca asta-i tot "bud-u' de craciun" si altu' nu-i..
Chiar daca da urgie cu ce recuperez de pe astea doua ies din iarna. :tiphat:

piramidon

Veteran
Yo nu am inteles daca e vorba de spania ori germania..
E spania, c-a mai postat despre asta si zicea ca nu stie decat buenos dias si hasta luego.
Intreaba mai sus si de La Dana.
Ma intreb si eu cat de tampiti pot fi oamenii... Nu de tine zic vasy!
Ma refer la aia care vad inundatia si se reped buluc in beci, ori soferu' de camion care abandoneaza siguranta relativa a cabinei de camion ca sa salveze autoturismu'... Que carrajo?!
Din sutele de inecati din beci nu s-a gandit niciunu' ca apa fuge la vale?
Poate erau prea ocupati cu tictoace...

Latest posts

Latest posts