What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Te-ai atasat de peyote critical?
Vreau sa-l vad si la mine in gradina sezonul urmator!

Din cele mentionate mai sus, dupa calitate, rezistenta, in ce ordine le poti cota? Care te-a impresionat cel mai mult?
M-am atasat cum sa nu, am crescut in dulap anul trecut (parca) doua necunoscute - Peyote C si Pineapple Chunk. Peyote era freebee, neales de mine, i-am lasat sa ma surprinda.
Ca orice om, am vrut sa vad ce le poate pielea dar nu m-am dat peste cap.
Desi a fost un grow expeditiv ambele au scos un bud compact, plin de rasina si fiecare c-o aroma ametitoare.
Cum dreaku' sa nu te cucereasca?
E greu de stabilit care-i mai buna dar nefiind femei, le consider p-amandoua egale :biggrin: pe buna dreptate.
Amandoua au:
Bud compact cu o structura demna de competitie care a venit doar din genetica de exceptie, cunoscut fiind ca-s cam delasator si crescandu-le cu 1/2 de doza (n-am citit cu atentie eticheta de la nutrient..).
Aroma satisface pe oricine si era strong chiar imediat dupa cules, n-au apucat sa se matureze.
P Chunk avea damfu' de ananas iar Peyote C un buchet (cocktail) de mirosuri si gusturi alternand de la dulce fructat la iute (spicy) placut facandu-ma sa suflu lent si indelung pe nas mestecand fumul ca sa culeg toate senzatiile alea. Eu nu agreez aromele din iarba, astea doua si Cheese is singurele exceptii!
High-ul este ferm si robust dar controlabil nu coplesitor, as adauga un plus la creativitate, amandoua inspirandu-ma instantaneu la design si solutii tehnice in proiectele mele.
Ambele au fost cam chinuite, incepand in ghivece de 1L si fiind transferate in 5L in sapt 4-5 de flower.
Transferul a fost frectie la picior de lemn, deci consider c-au crescut intr-un litru, fiecare dand parca 17-18g.
Anul asta le cresc in soare si vor primi din plin ce le trebe (nu 1/2..), asta poate le va schimba un pic statutul de day smoke sau poate-l vor imbunatati. Ramane de vazut.
Cert e ca raman permanent pe lista mea de soiuri obligatorii, chiar daca trebuie sa scot Wappa sa le fac loc.
Orice iarba crescuta de mine, fie indoor fie out, poate fi considerata rezistenta. :LOL:
Sper ca asta-ti raspunde la intrebari. :tiphat:
l.e.
In sept '22 le-am crescut, se pare ca au botezat growbox-u':

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Las si eu asta aici, pt vizibilitate:

ZOnaVerde

Well-known member
Veteran
Mai bine vorbiti cu semeon!!
Pe langa casa de 35k sa fie si un proiect casa de 35k premium ge. Poate vine la pachet cu un growroom, cine stie :joint:

cristocel420

Active member
Sunt deschise. Dar e doar pt membri.
Te referi la cluburi sociale cred, aia nu prea accepta pe oricine cred, mai ales dacă nu știi limba sunt cam dificili nemții. Am fost odată sa ma înscriu la o sala de fitness într-un oraș micuț și se uitau aia la mine asa cu greață :))) vreau cofee shop la liber ca in olanda

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu nu am auzit sa fii fost vorba de asa ceva in germania. Plus ca olanda vrea sa le faca si la ei cu circuit inchis. Dar poti sa ajungi sa ai access in un astfel de club, sunt multi owneri si membri inclusiv aici pe forum (sectiunea germana) care probabil te pot ajuta.