What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

Mago

Member
Nu am stat sa numar niciodata...dar in circa 4 ani ..cred ca am bagat 2-3sute max...Dar nici nu am avut la discretie asa..
Trage si tu concluzia ..daca ai bagat multe cuie tu..

gganjaabwoy

Active member
Nu am stat sa numar niciodata...dar in circa 4 ani ..cred ca am bagat 2-3sute max...Dar nici nu am avut la discretie asa..
Trage si tu concluzia ..daca ai bagat multe cuie tu..

eu doar de la inceputul anului pana acum cred ca am trecut de 500 lejer:))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Plm..in medie pe la 2-3 pe zi am stat si eu anu asta. Dar a fost cel mai cuminte an din ultimii 5. Muahahhaha :joint:
Macar nu bag cu tutun.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Binar nu poate fi că are Și 1 și 0 și 2 :p

Eu de ce ziceam ca e o provocare??? :D Hai sa iti zic eu cum e: e ca la calculatorul cuantic, cand qbitul poate fi si 0, si 1, si 0 si 1 simultan. Joint cuantic : jointul asta va fi terminat daca ma apuc de el, dar totusi nu m-am apucat de el insa oricand pot sa o fac, deci jointul e simultan terminat si neinceput. 10012 binar.
Apar chestii metafizice aici, gen: eu ma sparg din joint, sau el ma sparge pe mine...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cate jointuri binare gasesc si eu prin scrumiera.. fix dupa ce il aprind pe urmatorul..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am rulat o data unul desi aveam 4 in diverse stadii de fumare de care uitasem prin scrumiera.. de suparare le-am ars pe toate 5 o data.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Am primit warning ca mai sunt 5 foite in primul pachetel din cutia nr 7.. deci.. sa arda 10028. :joint:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pai tot un fel de religie e si asta cu "principiile" conform legii. Ba e mai rea, ca daca se schimba legea se apuca mai abitir de fumat. "Religia adevarata" e neconditionata. Plus, relatia intre fumat si jtm nu e pe baza de religie, e pe baza de "nepotrivire de caracter". SI asta nu se schimba dupa cum bate vantul. Zic eu.
Plus, daca ar fi "religios" ca jtm, nu ar "da" la jandarmerie sau de genul, ca acolo nu s-o auzit de iubirea de aproape.

Aoleu, era vorba depre mine. Cred ca m-o afectat PGul din eLichid :D

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Plătim căldură, gaz, curent, muncim să dormim în oraş
Dormi pe tine, te trezim cu un şut frumos în urmaşi
Şi ai vrea să nu mai crezi în oameni, da' nu poţi să te laşi
Şcoala ne vrea proşti ca noaptea, obedienţi şi timizi
Devoratorii de carte, frate, nu sunt omizi
Băncile ne vor datornici, biserica darnici
Ne intoxică cu predici şi ne ţine din bici.
Corporaţiile ne vor slugarnici, ne formează de mici
Suntem liberi să înjurăm, în p**a mea, toată lumea ne vrea...

sabahnur

Member
Baieti, ce draq sa fac ca mi s-a prajit de tot creeeeeru :)) Uit rau (extrem de rau), exista vreo posibilitate de a fuma in continuare, dar sa imi revina si memoria?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Multa salvie, rozmarin, centella asiatica, bacopa monieri, rumegi ca ierbivorul, macinate bine. Le gasesti usor, si mai sunt, am mai indicat. Plus watercuring, minim 7 zile daca nu 14.