What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

eska

Member
ce viata periculoasa duci : ))

la mine au venit mascatii la etaju de sub mine : )) si pompierii cu procuratura un etaj mai sus :)) o fi un semn ? ahahah

FratiiPrastie

New member
Damn! Deci mi-au cazut planurile si entuziasmul! :-j
Pai Exploziv, eu pe amazon nu am vazult altele inafara de alea. adica niste kituri de la branduri de calitate. :-/ sa le vad ca sunt mai scumpe...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@catapulta: ia si tu ce gasesti, acuma. Se amortizeaza intr-un grow. De luat foc, poate sa ia orice. Eu insa mi-as lua separat chestiile, nu kituri, din doua motive:
1. E mai stealth
2. Iti poti alege fiecare obiect de calitatea care o vrei.

Skit

Member
Asta incerc sa fac acum, o organizare din ce produse merita sa le iau de calitate mai inalta si care nu... din cate gandesc eu, ar fi vorba de balast si bec, care merita intradevar sa fie de-o calitate superioara, nu? plus cam astea doua pot genera pagube majore daca te gandesti la niste eventuale probleme tehnice...a ? oare bine gandesc ? :)

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Orice poate sa provoace probleme. Daca ma intrebi pe mine, ventilatorul poate crea cele mai mari probleme, avand piese in miscare. Daca faci hidro, pompa de apa poate crea cele mai mari probleme, din acelasi motiv. De aceea un ventilator cu rulmenti, silentios, este de dorit intr-un astfel de setup.

In ceea ce priveste restul electricelor, clar, sigurante potrivite, senzor de fum, stingator, daca vrei sa fii paranoic. Orice poate crea probleme, repet, insa cel mai adesea nu este de la scule (desi se poate petrece), ci de la montarea lor.

De exemplu: un balas electromagnetic se incinge. Asadar, trebuie sa ii asiguri un suport neinflamabil, cablurile sau alte obiecte termolabile departe de el, etc. s.a.m.d.

In ceea ce priveste HPSul, este cea mai comoda forma de iluminat, dar cea mai buna de departe sunt LEDurile. Acuma, si un bec LED poate lua foc, am avut o chinezarie explodata de felul asta. Sunt multe pro si contra.

Toate este bine sa fie de calitate. Cat iti permiti. Ia-le pas cu pas, si ne dam cu parerea...

gganjaabwoy

Active member
fumam si noi ceva?:joint:
huge-joint-11184.jpg

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu cam incep sa ma ingrijorez pentru sandel. Cam trebuia sa apara cu noul grow pana acusi, asa intelesesem din ce o zis acum vreo 2 sapt.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Da' cine-a zis ca nu-i buna iarba? Nu-i buna fara watercuring...! :D Ma rog, depinde de aplicatie, oricum.